ZAROBIO I TUKAO TROJE MLADIH: Uhapšen Novosađanin,  napao i policajce!
Foto: MUP, Ilustracija

stravično

ZAROBIO I TUKAO TROJE MLADIH: Uhapšen Novosađanin, napao i policajce!

Policija sumnja i da je narednog dana jednom od mladića pretio preko društvene mreže Fejsbuk, kao i da je naknadno 25. aprila pretio majci i sestri maloletnice koju je ranije maltretirao
Objavljeno: 15:33h

Novosadska policija saopštila je danas da je uhapsila jednog Novosađanina (19) zbog sumnje da je zarobio i tukao svoje žrtve, medju kojima je bilo troje mladih, a zatim napao i policajce kada su hteli da ga uhapse.

U saopštenju se navodi da je za osumnjičenim S. K. bila raspisana potraga pošto je 17. marta u Novom Sadu, u stanu koji je prethodno zaključao, tukao, maltretirao i naneo lake telesne povrede dvojici mladića i jednoj maloletnici.

Policija sumnja i da je narednog dana jednom od mladića pretio preko društvene mreže Fejsbuk, kao i da je naknadno 25. aprila pretio majci i sestri maloletnice koju je ranije maltretirao.

Policija ga je pronašla 9. maja u Beočinu, kada je prilikom hapšenja pružao otpor i fizički nasrnuo na policajce, zbog čega se tereti i za napad na službeno lice.S. K. je danas doveden na saslušanje nadležnom sudiji za prethodni postupak koji mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.