UPAO MEĐU ZELENAŠE, TO GA KOŠTALO ŽIVOTA? Tužan kraj vojnika Dobrivoja!
Foto: Privatna arhiva

tuga

UPAO MEĐU ZELENAŠE, TO GA KOŠTALO ŽIVOTA? Tužan kraj vojnika Dobrivoja!

- Ništa nije slutilo na tragediju. Imao je posao, porodicu, bio je veoma vredan...
Objavljeno:

Pripadnik Vojske Srbije Dobrivoje Vasić (26) iz sela Brnjac kod Loznice izvršio je samoubistvo skokom s Pupinovog mosta u Dunav.

Prema nezvaničnim informacijama, Dobrivoje koji je bio vojni policajac u Gardi ubio se zbog navodnog problema sa dugovima i zelenašima, a nije uspeo da dobije kredit kako bi vratio pozajmicu U selu Brnjac kažu da je ovo velika tragedija i da je reč o dobrom momku, za koga su svi imali samo reči hvale. Da je bio poštovan i cenjen, svedoči i to što je, iako veoma mlad, bio potpredsednik Saveta mesne zajednice.

- Šteta što se sve tako dogodilo. Imao je tek 26 godina, živeo je i radio u Beogradu, i iza njega su ostali supruga i ćerkica. Koliko sam čuo, skočio je s Pupinovog mosta i utopio se u Dunavu. Navodno je bio u nekim dugovima, priča se po selu da je čekao da dobije kredit kako bi ih vratio, ali izgleda nije uspeo u tome. Bio je mnogo dobar čovek, velika šteta što se odlučio na ovakav korak - kaže jedan njegov poznanik. I za njegovog oca kažu da je „mnogo dobar, korektan i pošten čovek, koji nije zaslužio ovakvu tragediju“.

- Ništa nije slutilo na tragediju. Imao je posao, porodicu, bio je veoma vredan. Šokirali smo se kad smo čuli šta se dogodilo - kažu meštani. Telo nesrećnog Dobrivoja isplivalo je u petak, a on je sahranjen u utorak na lokalnom groblju. Dobrivojeva porodica nije želela da daje izjave medijima. Inače, društvene mreže bile su ovih dana preplavljene fotografijama Dobrivoja i njihove porodice, uz šok i nevericu šta mu se dogodilo.

- Nije mogao da izdržava porodicu. Pošten momak. Upao u dugove i među zelenaše. Strašno - bili su komentari njegovih poznanika.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.