Telo Srbina pronađeno u Kosovskoj Mitrovici! SUMNJA SE NA UBISTVO!
Foto: Nebojša Mandić

haos

Telo Srbina pronađeno u Kosovskoj Mitrovici! SUMNJA SE NA UBISTVO!

U severnom delu Kosovske Mitrovice pronađeno je beživotno telo četrdesetosmogodišnjeg Srbina, S. V. u stanu u Ulici Filipa Višnjića
Objavljeno:

Kosovska policija istražuje moguće ubistvo i u toku je razgovor sa svedocima, ali i jednom ženom koja je osumnjičena, prenosi Kossev.

Šef operative Kosovske policije za region Sever Željko Bojić je za Kossev potvrdio da su pripadnici policijskih jedinica večeras zatekli beživotno telo S. V. u objektu u Ulici Filipa Višnjića, a po prijemu informacije policijskoj stanici nešto posle 18 časova.

- Na terenu su istražne jedinice, kao i jedinica hitne pomoći koja je mogla, na žalost, samo da konstatuje smrt. U toku je razgovor sa dva svedoka i jednim osumnjičenim licem - rekao je Bojić.

On, međutim, nije mogao da potvrdi da se radi o ubistvu, naglašavajući da je u toku istraga, kao i razgovor sa svedocima i osumnjičenom.

Na pitanje da li je osumnjičeno lice privedeno usled mogućnosti da je u pitanju ubistvo, te da je umešano u ubistvo, Bojić je rekao da istraga ide u pravcu pod pretpostavkom da je počinjeno ubistvo.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.