EVO GDE SE SADA NALAZI MAJKA KOJA NA SNIMKU ŠAMARA BEBU: Nasilje se desilo u Kaluđerici
Policija / Ilustracija, Foto: RINA

UŽAS

EVO GDE SE SADA NALAZI MAJKA KOJA NA SNIMKU ŠAMARA BEBU: Nasilje se desilo u Kaluđerici

Radi se veštačenje

Objavljeno: 10:57h

Stravičan snimak na kojem se vidi kako majka bije uplakanu i umazanu bebu potresao je Srbiju juče, pripadnici policije odmah su odreagovali i izašli na teren u Kaluđerici gde su našli ženu sa snimka, potom je dete predato u ustanovu Socijalne zaštite, a majka je, kako je rečeno, u psihijatrijskoj ustanovi u kojoj joj se narednih 15 dana radi veštačenje po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva.

"Majka je po protokolu smeštena u psihijatrijsku ustanovu, tamo će biti 15 dana. Radi se veštačenje. Ona je prinudno smeštena tamo, to je jedna vrsta pritvora i to se sprovodi kada se smatra da ima osnova za to. Za 15 dana će se znati da li je procesno sposobna", rečeno je.

Podsetimo, na detetu nema vidnih povreda, ali je pregledano u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, nakon čega je preuzeto od strane Centra za socijalni rad i prevezeno u Tiršovu na dalji pregled.

Majka je takođe odvedena u zdravstvenu ustanovu, a u konsultaciji sa tužiocem Drugog osnovnog javnog tužilaštva biće podneta krivična prijava za nasilje u porodici protiv nje.

Podsetimo, na uznemirujućem snimku koji kruži popularnim mrežama, ova majka se vidi kako ona prvo igra ispred kamere, a zatim odlazi po svoju vidno uznemirenu bebu. Beba izgleda kao da je povraćala i jako plače, a majka koja je pokazuje pred kamerama iznervirana zbog plakanja udara dete i lupa mu nekoliko šamara.

Bonus video:

01:19

ŽENE U SRBIJI SU NAVIKNUTE DA IH MUŠKARCI ŠAMARAJU! Kordinatorka Sigurne kuće otkrila: Nasilje je i ako vas MRKO POGLEDA

(Espreso / Telegraf / M.Č/ Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.