POZNATI REPER POSVETIO PESMU STEFANU SAVIĆU: U spotu prikazani segmenti iz života ubijenog MMA borca (VIDEO)
Stefan Savić, Foto: Printscreen/youtube/ SMOKEMARDELJANOTV

"Mi smo Savke"

POZNATI REPER POSVETIO PESMU STEFANU SAVIĆU: U spotu prikazani segmenti iz života ubijenog MMA borca (VIDEO)

Pesmu sa posvetom nazvao je "Mi smo Savke", a uz to uradio je i spot gde je prikazao i određene segmente iz života ubijenog Stefana Savića

Objavljeno:

Prošlo je skoro dva meseca otkako je izboden srpski MMA borac i reprezentativac Stefan Savić (23) u beogradskom naselju Dorćol kada su ga krvnički napali Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23).

Naime, u nedelju 21. aprila ove godine MMA borac bi proslavio svoj 24. rođendan, a tom prilikom ređale su se objave na društvenim mrežama upućene Stefanu, s namerom da se dokaže da i dalje živi u sećanju njegovih dragih osoba.

Podsećanja radi, Stefan je zverski ubijen na sestrin rođendan, koji je Milica proslavljala u Italiji, a nakon dolaska na aerodrom, saznala je tragične vesti. Za smrt brata saznala je od roditelja, kada su je sačekali na aerodromu uz ekipe Hitne pomoći, zbog stresne vesti koja joj je saopštena. Stefan i Milica su od malih nogu bili izuzetno vezani, o čemu su redovno i sa ponosom pričali i njihovi roditelji, stoga posebno porodici ovi dani preteško padaju.

Stefan Savić
Stefan Savićfoto: Printscreen/ Instagram/ _savkes

Pored toga, ubijenom reprezentativcu pesmu je posvetio jedan od najpoznatijih repera Smoke Mardeljano.

Pesmu sa posvetom nazvao je "Mi smo Savke", a uz to uradio je i spot gde je prikazao i određene segmente iz života ubijenog Stefana Savića.

- Ovu pesmu posvećujem, našem tragično nastradalom bratu i saborcu, Stefanu Saviću. Počivaj u miru brate. MI SMO SAVKE!

Pesma posvećena ubijenom MMA borcu
Pesma posvećena ubijenom MMA borcufoto: DRUŠTVENE MREŽE

Da podsetimo, zločin se dogodio u noći između 24. i 25. februara u Dunavskoj ulici na Dorćolu, kada su se Gačević i Daničić našli ispred Savića i nakon verbalnog konflikta, Stefana su oborili na zemlju i surovo ga izboli čak 19 puta.

Inače, osumnjičenima za Stefanovo ubistvo još uvek nema ni traga ni glasa, za njima je raspisana poternica, a kako smo već pisali, sumnja se da su obojica ubrzo nakon zločina napustili teritoriju Republike Srbije.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je dana 11.03.2024. godine doneo rešenje kojim je prema okrivljenima Gačeviću i Daničiću odredio pritvor, koji im po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

Inače, okrivljenima se na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško ubistvo u saizvršilaštvu, dok se okrivljenom Gačeviću na teret stavlja i izvršenje krivičnog dela Teško ubistvo u pokušaju.

Bonus video:

02:48

DOBILI SMO POZIV OD MAJKE UBICE, TRAŽILA DA JE UBIJEMO! Otac MMA borca za Kurir izneo NOVE DETALJE ZLOČINA

(Espreso/ Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.