SRPSKI LOPOVI PREVAZIŠLI SEBE: Porodici Ilić ukrali su 21 PRASE!
Foto: Reuters / Vincent Kessler

strašno!

SRPSKI LOPOVI PREVAZIŠLI SEBE: Porodici Ilić ukrali su 21 PRASE!

Porodici Ilić iz Vitkovca kod Aleksinca lopovi su pokrali prasiće iz obora i na taj način naneli im veliku materijalnu štetu
Objavljeno:

Da lopovi nisu izbirljivi po pitanju krađa, pokazuje i slučaj koji se nedavno dogodio u aleksinačkom selu Vitkovac. Naime, iz domaćinstva Ljiljane i Živorada Ilića ukredeni su prasići, ni manje ni više nego 21 prase, čime im je pričinjena velika materijalna šteta.

Tim povodom kontaktirali smo ovu porodicu, a na naš poziv javila se gospođa Ljiljana Ilić koja nam je detaljno objasnila čitavu ovu situaciju.

- Ukrali su nam 21 prase. Ja bih volela da mi neko kaže ko ih je ukrao. Ne znam ko bi tako nešto uradio. Nakupci kojima smo prodavali prasiće jedini su znali da je naš obor udaljen od kuće u kojoj živimo. Udaljen je 200 metara od kuće.

Kako nam je rečeno, obor je bio zaštićen katancem, međutim, kako lopovi nisu uspeli da razvale katanac, provalili su vrata i uzeli sve prasiće.

foto: Thinkstock

Gospođa Ljiljana kaže da su dolazili i policija i inspekcija, međutim, od njenih prasića još uvek ni traga ni glasa.

Prosto je neverovatno da se ovakve stvari dešavaju u 21. veku, i da niko nije pošteđen lopovluka, pa čak ni skromni i obični ljudi koji svoj hleb zarađuju mukotrpnim radom i odricanjem.

foto: Reuters

Nadamo se da će ova priča imati srećan kraj, i da će prasići biti vraćeni u gazdinstvo kojem pripadaju, kao i da će lopovi biti strogo zakonski sankcionisani.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.