Sergej Trifunović sutra na saslušanju
Sergej Trifunović, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

VJT

Sergej Trifunović sutra na saslušanju

Prema nezvaničnim informacijama, policija je držala pod prismotrom V. A. koji se sumnjiči za nedozvoljenu trgovinu drogom

Objavljeno:

Glumac Sergej Trifunović, koji je uhapšen sinoć pošto je kod njega pronađeno pet grama marihuane, sutra bi trebalod a bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, Trifunoviću je određeno zadržavanje po nalogu tužilaštva a sa njim je zadržan i V. A. kod kog je pronađeno 40 paketića iste droge mase ukupno oko 70 grama.

- Po iseku zadržavanja do 48 sati, osumnjičeni će biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu. Posle saslušanja tužilac će odlučiti da li će predložiti sudiji za prethodni postupak da im odredi pritvor do 30 dana - potvrdio je sagovornik Kurira.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je držala pod prismotrom V. A. koji se sumnjiči za nedozvoljenu trgovinu drogom.

- Patrola je uočila da je u toku primopredaja droge. Lisice na ruke stavljene su V.A. koji je osumnjičen kao prodavac droge a Sergej Trifunović kao kupac - ispričao je izvor Kurira i dodao:

- Kod Trifunovića je pronađen jedan PVC paketić sa oko 5 grama marihuane, dok je pregledom vozila koje je koristio V.A. u torbici i pvc kesi koju je držao ispod haube automobila pronađeno oko 40 PVC paketića sa oko 70 grama marihuane.

Bonus video:

00:09

Sergej Trifunović na premijeri filma Munje sa ocem

(Espreso Vesi / Kurir / Jelena Spasić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.