EVO GDE SADA TRAGAJU ZA TELOM DANKE ILIĆ: Policija hitno krenula ka lokaciji!
Policija, Foto: Nemanja Nikolić

potraga za telom

EVO GDE SADA TRAGAJU ZA TELOM DANKE ILIĆ: Policija hitno krenula ka lokaciji!

Osumnjičeni i dalje ćute o tome gde se nalazi telo Danke Ilić

Objavljeno: 13:02h

Dok se cela Srbija pita gde je telo devojčice ostaje nepoznanica zbog čega osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić i dalje ćute o tome gde su ga sakrili. Pažnja javnosti i nadležnih sada je usmerena na najnepristupačniji teren u istočnoj Srbiji, Lazarev kanjon.

Kako javljaju sa lica mesta, policija se uputila na Novo groblje u selu Zlot gde će se vršiti otkopavanje različitih delova te teritorije u potrazi za telom dvogodišnje devojčice.

Da podsetimo, selo Zlot, zato što iz tog sela potiče sada već pokojni saučesnik koji se sumnja da je pomagao svom bratu prvoosumnjičenom Dejanu koji je vozio auto na koji je devojčica tog kobnog dana naletela.

Ono što sigurno znamo jeste da će i majka dvojice osumnjičenih biti ispitana u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru i njena priča biće možda i značajan deo u ovoj slagalici i istrazi kada je u pitanju otkrivanje mesta gde se nalazi telo dvogodišnje Danke Ilić.

Bonus video:

05:32

U KOM LJUDSKOM BIĆU ČUČI TAKVA ZVER? SUVOZAČ JE PRIZNAO DA JE UDAVIO DETE Advokat Karličić: Ubistvo Danke nije zločin na mah

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.