BRITANSKI MEDIJI PIŠU O DANKI KAO "DEVOJČICI SA CUCLOM": Objavili tekst i o smrti brata osumnjičenog
Bor, Foto: RINA

JAVLJENO JE

BRITANSKI MEDIJI PIŠU O DANKI KAO "DEVOJČICI SA CUCLOM": Objavili tekst i o smrti brata osumnjičenog

Britanski tabloid govori o "misterioznoj smrti" D.D. , jednog od osumnjičenih saučesnika u zločinu

Objavljeno:

Tragičan slučaj ubistva Danke Ilić (2) i dalje čeka svoj epilog, s obzirom na to da telo Danke Ilić još nije nađeno. O ovom slučaju naširoko pišu i brojni strani mediji, koji redovno objavljuju nove informacije.

O ovom zločinu piše i britanski "Dejli mejl", koji je slučaj nazvao "Devojčica sa cuclom".

Britanski tabloid govori o "misterioznoj smrti" D.D. , jednog od osumnjičenih saučesnika u zločinu.

bor, Danka Ilić, Banjsko polje
foto: Nemanja Nikolić

"Osumnjičeni je misteriozno umro tokom policijskog ispitivanja zbog ubistva devojčice koja je nestala kada ju je majka izgubila iz vida. Dvogodišnja Danka Ilić, koja je postala poznata kao 'devojčica sa cuclom', nestala je 26. marta u Boru na istoku zemlje dok je bila sa majkom na igralištu. Umrla je nakon što ju je udario automobil, a njeno telo su bacili ljudi iz vozila, saopštila je policija prošle nedelje, ali njeno telo još nije pronađeno", navodi "Dejli mejl".

D.D. i S.J. , koji rade za lokalni vodovod, uhapšeni su u četvrtak u vezi sa ubistvom Danke i obojica su priznali da su ubili devojčicu, ali nisu otkrili gde je njeno telo sakriveno.

Dva dana kasnije, policajci su uhapsili i brata i oca jednog od osumnjičenih, koji su navodno pomogli u uklanjanju Dankinog tela.

Danka Ilić
foto: Nemanja Nikolić

Međutim, kada je policija u nedelju ispitala 40-godišnjeg brata D.D., on je preminuo od srčanog udara usred ispitivanja, prema izveštajima lokalnih medija.

Kako se navodi u saopštenju policije, muškarac je bio u pritvoru od 48 sati kada je preminuo u nedelju rano ujutru dok je bio u policijskoj upravi u Boru.

„Uprkos pravovremenoj reakciji policajaca i lekara, on je preminuo. Mrtvozornik je utvrdio prirodnu smrt“, dodaje se u saopštenju.

Istražitelji veruju da je telo Danke Ilić bačeno na deponiju, ali da su dvojica osumnjičenih saučesnika pomogli da se telo premesti sa deponije na nepoznato mesto najverovatnije 28. marta.

Danka ilić
foto: Nemanja Nikolić

Sva četvorica ispitanih u vezi sa Dankinim nestankom i osumnjičenim ubistvom su navodno dali lažne izjave, što je navelo policajce da veruju da se Danki moglo dogoditi nešto još zlokobnije, navodi Dejli mejl.

Britanski list dalje navodi šta je sve poznato o ovom slučaju.

Podsetimo, o slučaju ubijene Danke pišu i austrijski, nemački, francuski mediji, kao i brojni drugi, a naročito se njim bave mediji iz regiona.

Bonus video: DOKTORE POTRESLA ISPOVEST OCA PREMINULE DEVOJČICE! U medicini je dijagnostika pola puta do izlečenja, napravljen je propust

06:05

DOKTORE POTRESLA ISPOVEST OCA PREMINULE DEVOJČICE! U medicini je dijagnostika pola puta do izlečenja, napravljen je propust

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.