KOMŠIJE JEDNOG OD OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE: "Priča se da su BAŠ TU sakrili telo deteta"
Osumnjičeni, Foto: Nemanja Nikolić

strašno!

KOMŠIJE JEDNOG OD OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE: "Priča se da su BAŠ TU sakrili telo deteta"

Komšije osumnjičenog S.J. za ubistvo Danke Ilić u šoku

Objavljeno:

D. D. iz sela Zlot i S. J. iz sela Luke sinoć su sa lisicama na rukama i pognute glave prevezeni iz PU Bor u Više javno tužilaštvo u Zaječaru, radi saslušanja kada je D.D. priznao da je zadavio dvogodišnju Danku Ilić nakon što je zajedno sa kolegom S.J.udario službenim vozilom u Banjskom polju.

Kako Kurir saznaje, danas je u planu da se prečešlja i groblje, a kako nam meštani sela Luka kažu, svi sumnjaju da su monstrumi telo bacili upravo tamo.

- Na groblju u našem selu sahranjena je S.J. majka, a i deda koji mu je nedavno umro. Bila je sahrana u januaru, on je S.J. ostavio kolibu dole u šumi, što je pretraživala Žandarmerija pre neki dan. Sada se priča da su možda baš na groblju sakrili telo mučenog deteta, ne bi nas ništa čudilo - rekla nam je jedna komšinica.

Ekipa Kurira obišla je mesto gde počiva majka S.J. Žikica Adamović koja je vrlo mlada umrla i deda Živojin Adamović, sahranjen u januaru ove godine, međutim kako smo primetili kada smo stigli na lice mesta, nije bilo policije, niti su vidljivi tragovi skorašnjeg kopanja.

Policija
Policijafoto: Kurir

Takođe ista situacija je i na groblju u selu Zlot, dok sa druge strane, u okolina kuće gde živi porodica osumnjičenog D.D.sve vrvi od policije.

Potraga za telom devojčice Danke Ilić, nastavlja se i danas i to na više lokacija. Pre svega biće usmerena ka kućama osumnjičenih i okolina, kao i groblja i septičke jame. Inače, podsetimo, D.D. je priznao da su u ovom svirepom zločinu imali i pomagače, kada je otkrio da su u pitanju otac D.D. i brat koji su odmah jutros privedeni takođe.

Naime, bunar komšinice koja živi preko puta ove porodice biće upravo pretražen, a ekipa Kurira zatekla je ovu ženu vrlo potresenu i uznemirenu.

- Ja ne živim uopšte ovde, došla sam tek nedavno da obiđem kuću, primetila sam da mi je brava na kapiji obijena. Još ne mogu da verujem, i onako mi je bilo teško zbog deteta - rekla je komšinica.

Kod kuće osumnjičenog nalazi se trenutno jedna cisterna, kao i vozilo forenzike, a upravo pristiže i policija u pratnji psa koji će najverovatnje pretraživati navedenu lokaciju u selu Zlot, odnosno sporni bunar u dvorištu komšinice prekoputa.

Bonus video:

02:06

AUSTRIJSKA POLICIJA JE ODLIČNO ODRADILA SVOJ POSAO! Stručnjak za visokotehnoloki kriminal pohvalio rad bečkih istražnih organa

(Espreso/Kurir/Tatjana Vasiljević/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.