BIZNISMEN LUKA UBIJEN U DNEVNOJ SOBI NA MEDAKU PRED 3 ĆERKE: Ubica nije ni ušao u kuću (VIDEO)
Luka Mirković, Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/RUDAR 7

UBISTVO

BIZNISMEN LUKA UBIJEN U DNEVNOJ SOBI NA MEDAKU PRED 3 ĆERKE: Ubica nije ni ušao u kuću (VIDEO)

Ubica nikada nije pronađen

Objavljeno:

Pre više od dve decenije, nešto pre ponoći, likvidiran je biznismen iz Beograda Luka Mirković (39) u njegovoj kući u naselju Medaković III.

Ubica nikada nije pronađen. Mirković je, pre pucnjave, sedeo u dnevnoj sobi i gledao televiziju, a sa njim su u kući u to vreme bile i njegove tri maloletne ćerke.

Kako se pretpostavljalo napadač je ušao u dvorište, prišao kući i kroz zatvoren prozor iz automatskog pištolja 'škorpion' ispalio tridestak metaka u Mirkovića. Hici su Mirkovića pogodili u glavu i grudi, a ubica je potom pobegao.

Luka Mirković je bio suvlasnik nekoliko butika i trgovinskih radnji, a najpaznatija je bila butik 'Dark'. Njegovi poznanici tvrde da se posle iznenadne smrti supruge 1999. godine isključivo posvetio odgajanju ćerki.

Mirković je i ranije bio meta oružanih napada, ili učesnik u obračunima. Svojevremeno je, kako se priča, učestvovao u mnogim nelegalnim poslovima, a bio je vrlo blizak sa moćnim kriminalcima kojima su pripisivane i trgovine narkoticima. U prilog tome da je za kratko vreme stekao ogroman novac, neki navode kuću s bazenom u naselju Medaković u kojoj je živeo, a čija vrednost se procenjuje na stotine hiljada maraka.

Komentarišući ubistvo oni kažu da, upravo zbog težine povreda koje je zadobio, gotovo nije bio u stanju da se brani, pa njegovo smaknuće opisuju kao brutalnu likvidaciju zbog ranije neraščišćenih računa.

Bonus video:

03:36

KRAGUJEVAČKI KRIMINAL

(Espreso Vesti / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.