BIVŠU DEVOJKU GAĐAO FLAŠOM U GLAVU: Drama u kafiću u Batajnici, gledajte samo KAKO SE BRANIO
Policija/Ilustracija, Foto: Petar Aleksić

HOROR

BIVŠU DEVOJKU GAĐAO FLAŠOM U GLAVU: Drama u kafiću u Batajnici, gledajte samo KAKO SE BRANIO

Muškarac je u trenutku incidenta imao 1,36 promila alkohola u krvi

Objavljeno: 08:36h

Muškarac D.Z. (50) saslušan je juče u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog prijave da je u kafiću u Batajnici neposredno nakon raskida staklenom pivskom flašom gađao tad bivšu devojku M. P. (35), pogodio je u glavu i naneo joj lake telesne povrede. Kako saznajemo, on je već ranije imao izrečene mere zabrane prilaska.

Muškarac je u trenutku incidenta imao 1,36 promila alkohola u krvi.

Neposredno pre saslušanja osumnjičenog je pregledao veštak neuropsihijatar, pa kada je utvrđeno da je uračunjiv, izneo je odbranu pred javnim tužiocem i rekao da nije devojku gađao flašom.

Pošto su prema njemu već ranije izrečene mere zabrane prilaska i komunikacije sa bivšom devojkom, i utvrđeno je da postoje okolnosti da će ostankom na slobodi uticati na oštećenu, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prema osumnjičenom odredio pritvor zbog krivičnog dela laka telesna povreda iz člana 122. Krivičnog zakonika.

Bonus video:

37:42

JEZIVO SVEDOČENJE JELENE IVKOVIĆ KOJA TVRDI DA SU JOJ UBILI DETE: Proživela akušersko nasilje, dete umrlo usled oštećenja mozga

(Espreso/Telegraf/Slobodana Žerajić Opačić/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.