OČUH JEDNOG OD MLADIĆA KOJI JE SUROVO UBIO STEFANA SAVIĆA JE VOĐA NAVIJAČA: Juče je optužen zbog nasilja!
Stefan Savić, Foto: MMA savez Srbije

ODMOTAVA SE KLUPKO

OČUH JEDNOG OD MLADIĆA KOJI JE SUROVO UBIO STEFANA SAVIĆA JE VOĐA NAVIJAČA: Juče je optužen zbog nasilja!

Protiv njega je juče podnet optužni predlog zbog napada na policijske službenike na jednoj do utakmica.

Objavljeno:

Marko Daničić (23) i Vasilije Gačević (23) nalaze se u bekstvu više od dve nedelje nakon što su surovo ubili srpskog reprezentativca i MMA borca, Stefana Savića (23), a kako Kurir saznaje, Gačevićev očuh je Dragan Supurović (52) zvani Supa, koji slovi za jednog od vođa navijača Rada, protiv koga je juče podnet optužni predlog zbog napada na policijske službenike na jednoj do utakmica.

- Više javno tužilaštvo u Beogradu juče je protiv Dragana Supurovića podnelo optužni predlog zbog napada na policijske službenike koji su obezbeđivali utakmicu izmedju FK Zemun i FK Rad. Protiv Supurovića u više navrata su podnošene krivične prijave - kaže izvor Kurira i podseća da je na jednom od suđenja ozloglašenom klanu Veljka Belivuka, svedok saradnik Srđan Lalić optužio Marka Miljkovića da je planirao ubistvo upravo Dragana Supurovića.

Svedok saradnik Srđan Lalić je na suđenju Belivukovom klanu u Specijalnom sudu u Beogradu optužio je Marka Miljkovića da je planirao ubistvo Dragana Supurovića, vođe navijača Rada, poznatog pod nadimkom Supa.

- Hteo si da nagovoriš Luku Perenčevića da ubije Supu, a onda da preuzmeš Radovu tribinu, pa da Luku ubijemo u Ritopeku - rekao je tada Lalić. Inače, Belivukovom klanu se sudi za sedam ubistava i druga krivična dela.

Supurović je inače uhapšen u novembru 2023. godine zbog sumnje da je nokautirao pripadnika Žandarmerije na utakmici Zemun-Rad, a sada je podignut optužni predlog protiv njega upravo zbog napada na policijske službenike.

Da podsetimo, Supurović se tereti da je tokom utakmice preskočio zaštitnu ogradu dela tribina gde se nalaze navijači Rada, sišao na teren kada je Supurović jednog od policajaca udario pesnicom u predelu nosa.

Bonus video:

01:37

Dejan Radenković o potrazi za ubicama mma borca: Počiniocima neće pomoći ni odbacivanje telefona!

(Espreso/ Kurir/ Tatjana Vasiljević/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.