JEZIVO NASILJE NA INSTITUTU ZA MAJKU I DETE: Uhapšena majka ĆERKICU DROGIRALA SEDATIVIMA
Institut za majku i dete, Foto: Zorana Jevtić

strašno

JEZIVO NASILJE NA INSTITUTU ZA MAJKU I DETE: Uhapšena majka ĆERKICU DROGIRALA SEDATIVIMA

Majka je svojoj ćerkiu Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i dete "dr Vukan Čupić" različite vrste sedativa rastvarala u sokove i davala joj da pije

Objavljeno: 14:01h

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca, saslušana je M.R. (43) zbog postojanja osnova sumnje da je u vremenskom periodu od 29. februara do 8.marta 2024. godine izvršila krivično delo - Nasilje u porodici.

Kako se sumnja, ona je svojoj ćerki, maloletnoj oštećenoj, dok se u njenoj pratnji nalazila na bolničkom lečenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i dete "dr Vukan Čupić", bez znanja i saglasnosti lekara, različite vrste sedativa rastvarala u sokove i davala joj da pije.

"Usled ovoga se kod maloletne oštećene u krvi nalazila potencijalno letalna doza sedativa, a što je utvrđeno toksikološkom analizom krvi", navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Hitna pomoć
Hitna pomoćfoto: RINA

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana te je sud doneo rešenje kojim joj je pritvor i određen.

Bonus video:

01:09

PRVA IZJAVA DARKA LAZIĆA: Nisam se drogirao, samo sam POPIO

(Espreso/ Blic /Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.