JOŠ JEDNA BARBI NADRILEKARKA: Ovo je ZUBARKA sa falsifikovanom diplomom koja je ulepšavala žene u Beogradu (FOTO)
Barbi nadrilekarka, Foto: Društvene mreže

lažna diploma

JOŠ JEDNA BARBI NADRILEKARKA: Ovo je ZUBARKA sa falsifikovanom diplomom koja je ulepšavala žene u Beogradu (FOTO)

Ona se sumnjiči za nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, pružajući medicinske usluge, kao i to da je falsifikovala diplomu Medicinskog fakulteta u Prištini

Objavljeno:

S. S. (48), sa navodno stečenim zvanjem "doktor stomatologije" i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, radila je u svojoj stomatološkoj ordinaciji "BV dental estetic", a nakon što je podneta krivična prijava, sada joj je određeno zadržavanje od 48 sati.

Ona se sumnjiči za nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, pružajući medicinske usluge, kao i to da je falsifikovala diplomu Medicinskog fakulteta u Prištini, koja joj je očigledno omogućila rad u ordinaciji.

Barni nadrilekarka
Barni nadrilekarkafoto: Društvene mreže

Da podsetimo, S.S. je u prisustvu branioca iznela svoju odbranu, pri čemu je osporila da je diploma falsifikat, međutim nije negirala da je pružala stomatološke usluge i usluge „antiage“ medicine, nakon čega joj je i određeno zadržavanje.

Inače, naknadnim proverama utvrđeno je da je diploma Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini falsifikovana.

Ovaj slučaj podsetio je na Barbi nadrilekaru Olgicu Markanović, koja je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštecenih koji su se tada javili policiji.

Olgica Markanović
Olgica Markanovićfoto: Ana Paunković

Nesrećne žene tražile su da se Olgica nađe iza rešetaka. Olgica je nadimak dobila zbog svog fizičkog izgleda, a nekoliko meseci nakon što se podigla prašina oko nje i njenog posla, ona je nastavila da se bavi "ulepšavanjem" žena i to u Bosni.

Prema članu 254 Krivičnog zakonika Srbije, ko se bez odgovarajuće stručne spreme bavi lečenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

Bonus video:

01:58

VRELI PLES KAO ANESTEZIJA! Seksi zubarka sa Novog Beograda ruši predrasude!

(Espreso / Kurir / Tatjana Vasiljević / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.