MUŽ PRIJAVIO ŽENU ZA NASILJE U PORODICI U VRANJU: On tvrdi da ga UZNEMIRAVA, a OVO je njena verzija
Policija / Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

Nasilje u porodici

MUŽ PRIJAVIO ŽENU ZA NASILJE U PORODICI U VRANJU: On tvrdi da ga UZNEMIRAVA, a OVO je njena verzija

Muž prijavio ženu za nasilje u Vranju

Objavljeno:

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, potvrđeno je Kuriru, muškarac iz Vranja prijavio je suprugu da ga je u subotu uznemiravala i provocirala i da ga je u jednom momentu udarila rukom u predelu potiljka. Prema navodima tužilaštva supruga je izjavila da je suprug tendenciozno prijavljuje zbog narušenih međuljudskih odnosa zbog postupka koji se vodi protiv njega pred Osnovnim sudom u Vranju. Slučaj je Osnovnom javnom tužilaštvu prijavila PU Vranje.

Dežurni javni tužilac je naložio da se prikupe potrebna obaveštenja, a nadležni policijski službenik je izrekao hitne mere "zabrana komunikaciji i prilaska žrtvi nasilja prema oba supružnika po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici", saopštilo je tužilaštvo.

Nasilje ilustracija
Nasilje ilustracijafoto: Profimedia

"PU Vranje prijavila je da je 02.03.2024.godine M.S. iz Vranja, prijavio da ga je supruga M.S. uznemiravala i provocirala i u jednom momentu udarila rukom u predelu potiljka, dok je supruga izjavila da je suprug tendenciozno prijavljuje zbog narušenih međuljudskih odnosa zbog postupka koji se vodi protiv njega pred Osnovnim sudom u Vranju. Dežurni javni tužilac je naložio da se prikupe potrebna obaveštenja, a nadležni pol.službenik je izrekao hitne mere zabrana komunikaciji i prilaska žrtvi nasilja prema oba supružnika po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici.

Do dostavljanja ovog obaveštenja još uvek nisu dostavljene hitne mere od strane PU Vranje, radi stavljanja predloga sudu za produženje istih", stoji u saopštenju koje potpisuje glavni javni tužilac OJT u Vranju Milica Petković.

Bonus video:

01:54

NATAŠI UGINUO PAS OD TROVANJA TOKOM ŠETNJE: Posle deset sekundi krenula joj pena na usta! Šokantno nasilje nad životinjama

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.