SKOČIO U LEDENU DRINU KAD JE UGLEDAO POLICIJU! Čamcem prevozio migrante, a onda usledila NEVEROVATNA AKCIJA (FOTO)
Drina, Foto: MUP

DRAMATIČNO

SKOČIO U LEDENU DRINU KAD JE UGLEDAO POLICIJU! Čamcem prevozio migrante, a onda usledila NEVEROVATNA AKCIJA (FOTO)

Brzom akcijom pripadnika Ronilačke jedinice Žandarmerije, S. M. je sustignut i bezbedno izvučen na čamac, potom doveden do obale i uhapšen

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nastavku aktivnosti Štaba za suzbijanje iregularnih migracija u Malom Zvorniku, sinoć su sprečili krijumčarenje migranata preko Drine i državne granice sa Bosnom i Hercegovinom i uhapsili S. M. (24), državljanina BiH, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Nakon što je policija u mestu Donja Borina kod Malog Zvornika zatekla S. M. koji je preko Drine čamcem prevozio 12 iregularnih migranata, osumnjičeni je iskočio iz čamca i pokušao da prepliva do obale koja pripada teritoriji Bosne i Hercegovine.

Hapšenje
foto: MUP

Brzom akcijom pripadnika Ronilačke jedinice Žandarmerije, S. M. je sustignut i bezbedno izvučen na čamac, potom doveden do obale i uhapšen.

Hapšenje
foto: MUP

Iregularni migranti zadržani su zbog prekršaja nezakonitog boravka u Republici Srbiji i nezakonitog prelaska državne granice.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Bonus video: Akcija-Iregularni migranti

01:19

Akcija-Iregularni migranti

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.