OGLASILI SE IZ KLUBA U KOM JE TRENIRAO UBIJENI STEFAN: Poslali VAŽAN APEL svim građanima, TIČE SE ZLOČINA (FOTO)
Stefan Savić, Foto: Printscreen/ Instagram/ _savkes

obratite pažnju

OGLASILI SE IZ KLUBA U KOM JE TRENIRAO UBIJENI STEFAN: Poslali VAŽAN APEL svim građanima, TIČE SE ZLOČINA (FOTO)

Gačević i Daničić sumnjiče se da su počinili teško ubistvo 25. februara

Objavljeno:

Klub u kom je ubijeni MMA borac Stefan Savić (23) trenirao oglasio se na društvenim mražam sa apelom da svi koji imaju bilo kakvu informaciju o osumnjičenima, za kojima je raspisana potraga, da se jave.

„Srbi, sugrađani i svi dobri ljudi, ukoliko raspolažete bilo kakvim informacijama koji se dogodio nad našim Stefanom molimo vas pišite u DM (anonimno ili ne). Gde su napadači, da li im neko pomaže/skriva, da li je neko obavestio da je Stefan u noćnom klubu. Molimo vas da javite bilo šta što može biti od pomoći“, stoji u objavi kluba Eclectic Fighting System na Instagramu.

Podsećanja radi, prethodno je Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo građane koji imaju bilo kakvu informaciju o dvojici osumnjičenih, Vasiliju Gačeviću (23) i Marku Dainčiću (23) jave beogradskoj policiji na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Stefan Savić
foto: MUP

Gačević i Daničić sumnjiče se da su počinili teško ubistvo 25. februara na uglu Dobračine i Dunavske ulice, gde su, kako se sumnja, sustigli Savića koji je od njih bežao, istukli ga i naneli mu smrtonosne rane najverovatnije nožem.

Stefan Savić sahranjen je juče na groblju u Boleču.

Bonus video: DOŠLO JE DO OBRAČUNA UNUTAR KLANA ZBOG DROGE? Spasić analizira ubistvo Edmonda Mustafe: Istraga će proveriti i UMEŠANU BLOGERKU

02:09

DOŠLO JE DO OBRAČUNA UNUTAR KLANA ZBOG DROGE? Spasić analizira ubistvo Edmonda Mustafe: Istraga će proveriti i UMEŠANU BLOGERKU

(Espreso/Nova.rs/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.