Dobro jutro, došao sam prugom, ubio sam u Srbiji dvoje ljudi! OVO SU REČI UBICE KOJE SU ŠOKIRALE HRVATSKU POLICIJU!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

danima hodao do bolnice u osijeku

Dobro jutro, došao sam prugom, ubio sam u Srbiji dvoje ljudi! OVO SU REČI UBICE KOJE SU ŠOKIRALE HRVATSKU POLICIJU!

Uhapšeni muškarac osumnjičen je za dvostruko ubistvo u Doroslovu kod Sombora
Objavljeno:

F. N. (52) iz Svilojeva u Vojvodini uhapšen je u Hrvatskoj nakon što je ušao u bolnicu u Osijeku i rekao da je u "Srbiji ubio dvoje ljudi", piše "Jutarnji".

Kako se navodi, uhapšeni muškarac je osumnjičen za dvostruko ubistvo u Doroslovu kod Sombora, o kom su pisali domaći mediji.

"Jutarnji" navodi da je muškarac oko 6.30h ušao u bolnicu u Osijeku i rekao medicinskoj sestri na hitnom prijemu: "Dobro jutro, došao sam prugom iz Srbije i udario sam se u koleno. Ubio sam dvoje ljudi u Srbiji".

Prema informacijama lista, on je mirno razgovarao sa bolničkim osobljem i rekao da je ubistva izvršio "u afektu ili je možda bio pijan". F. N. kod sebe nije imao dokumenta, nije bio naoružan, a povreda kolena je bila lakša, verovatno od pada na tvrdu podlogu. Policija ga je odmah privela, a kako piše hrvatski list, MUP Srbije je znao da je osumnjičeni pobegao u Hrvatsku, ali nije to dojavio tamošnjim službama. "Možemo potvrditi da su naši službenici po dojavi iz KBC-a Osijek oko 6.30 sati otišli u bolnicu gde su zatekli nepoznatog muškarca bez dokumenata kog smo priveli. Naknadno je utvrđeno da je reč o državljaninu Republike Srbije rođenom 1965. godine, koji je u Hrvatsku ušao ilegalnim putem, pa je u toku postupak njegovog prisilnog udaljavanja iz Hrvatske, odnosno povratka u Srbiju", rekli su iz policije. Pretpostavlja se da je F. N. ušao u Hrvatsku na prelazu Bogojevo, kao i da je danima hodao prugom.

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.