OGLASILA SE MAJKA UBIJENOG ANDRIJE IZ "RIBNIKARA": Podelila objavu o majci dečaka ubice iz Amerike
Suzana Čikić, Foto: Stefan Stojanović/Mondo

FEJSBUK

OGLASILA SE MAJKA UBIJENOG ANDRIJE IZ "RIBNIKARA": Podelila objavu o majci dečaka ubice iz Amerike

Krambli (45) je proglašena krivom po sve četiri tačke optužnice

Objavljeno:

Suzana, majka Andrije Čikića koji je ubijen u masovnom ubistvu u OŠ "Vladislav Ribnikar" objavila je na svom Fejsbuk profilu vest u kojoj se navodi da je majka dečaka ubice iz SAD, koji je ubio školske drugove, proglašena krivom.

U vesti koju je podelila majka malenog Andreje, navodi se da je majka dečaka ubice iz Amerike optužena da je bila nemarna i dozvolila sinu da ima pištolj i ignorisala njegovo problematično mentalno stanje.

Sin majke iz Amerike, koji sada ima 17 godina, izdržava kaznu doživotnog zatvora zbog ubistva četiri školskih druga u srednjoj školi u saveznoj državi Mičigen 30. novembra 2021. godine. Uz to je tada ranio sedam ljudi.

Dženifer Krambli
Dženifer Kramblifoto: OAKLAND COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Tužioci su rekli da je Dženifer Krambli imala dužnost prema zakonu u Mičigenu da spreči sina koji je tada imao 15 godina da povredi druge. Ona je optužena da nije obezbedila pištolj i municiju kod kuće i da nije našla pomoć sinu Itanu Krambliju zbog njegovih mentalnih problema.

Krambli (45) je proglašena krivom po sve četiri tačke optužnice za ubistvo iz nehata jer nije sprečila sina da počini smrtonosnu pucnjavu.

Objava majke Andreje Čikića izazvala je reakcije, a "Bravo za pravičan sud!", "Doživotna!", "Oko za oko, zub za zub", je samo deo komentara.

Podsetimo, u Višem sudu u Beogradu nedavno je održano suđenje u parničnom postupku protiv porodice - majke, oca i dečaka ubice, koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara i ranio još šest osoba.

Bonus video:

10:00

VLADISLAV RIBNIKAR

(Espreso / Blic / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.