KOMŠIJA OSTAJE U PRITVORU: Detalji svirepog ubistva kod Novog Sada
Policija, Foto: Petar Aleksić

odlučeno je

KOMŠIJA OSTAJE U PRITVORU: Detalji svirepog ubistva kod Novog Sada

Osumnjičenom za ubistvo kraj Novog Sada određen je pritvor, a razlog je mogućnost ometanja postupka uticajem na svedoke

Objavljeno:

Osumnjičenom Mustafi D. iz Čeneja zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo i krivično delo ugrožavanje sigurnosti sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana.

Kako je saopšteno, razlog je mogućnost da bi ostankom na slobodi osumnjičeni mogao ometati postupak uticajem na svedoke, zatim zbog postojanja okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo za koje je osnovano sumnjiv kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje je dovelo do uznemiravanja javnosti.

Podsetimo, u Čeneju u Ulici Matice srpske, nadomak Novog Sada, pre dva dana došlo je do ubistva muškarca Dušimira P. (72).

Policija
Policijafoto: Nenad Kostić

Slučaj je prijavio sin I.P. (45) koji je pozvao policiju i rekao da je zatekao oca u kući u lokvi krvi i da otac ne daje znake života.

Hitna pomoć je dolaskom na lice mesta mogla samo da konstatuje smrt. Policija je nakon sprovedene istrage prvo sumnjičila sina I. P. zbog navodnih loših odnosa sa ocem i zbog činjenice da je telo navodno pomerano.

On je uhapšen i određeno mu je zadržavanje. Daljim operativnim radom utvrđeno je da je za ubistvo osumnjičen komšija ubijenog, Mustafa D. (29), a kao motiv se navodi koristoljublje. On je odmah uhapšen i određeno mu je zadržavanje.

Bonus video:

00:15

Tamara Zvicer slavi ubistvo Jovice Vukotića

(Espreso/ Nova/ A.M/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.