MIGRANT ZABO DRVENI KOLAC U IVANU?! Detalji HOROR ubistva u vagonu na Železničkoj stanici!
Foto: Dragan Kadić

ŠOKantno

MIGRANT ZABO DRVENI KOLAC U IVANU?! Detalji HOROR ubistva u vagonu na Železničkoj stanici!

Sumnja se da je Ivanu V. (37) u napuštenom vagonu usmrtio migrant, koji ju je krvnički udarao drvenom motkom po glavi sve dok nesrećna žena nije izdahnula
Objavljeno: 16:53h

Ivanu V. (37), čije je telo pronađeno u napuštenom vagonu na Glavnoj železničkoj stanici u Beogradu, najverovatnije je ubio klijent, jer se nesrećna žena, najverovatnije, bavila prostitucijom. Sumnja se da bi ubica mogao da bude neko od migranata, kojih ima mnogo u blizini mesta zločina. Podsetimo, telo je pronađeno 30. aprila oko 10.50 sati u žuto-narandžastom putničkom vagonu parkiranom na sporednom koloseku nedaleko od smeštaja za železničare. U vagonu je pronađen i krvav kolac, kojim je, kako se pretpostavlja, ubica udarao ženu do smrti. Smrskana glava Iako je u blizini mesta jezivog zločina kućica za železničke skretničare, niko ništa nije čuo, a telo je pronašao jedan mladić.

- Nesrećna žena je vagon za spavanje koristila nešto više od mesec dana. Imala je crnu, dužu i kovrdžavu kosu i pomalo otežano je hodala. Spavala je u jednom od 10 kupea u vagonu. Pričala je skretničarima da je iz Zemuna, da ju je otac izbacio iz kuće i da nema gde. U ostalim kupeima su bile druge skitnice. Od tog dana nijedne od njih više nema, a veruje se da je neko od njih nešto čuo ili video ili da, možda, zna šta se tačno dogodilo - rekao je za Kurir izvor upoznat sa slučajem.

On dodaje da je pored krvavog koca u kupeu pronađen i kamen, te da je moguće da je i on korišćen za ubistvo.

foto: Nebojša Mandić

- Telo žene je nađeno bez donjeg dela odeće, te se pretpostavlja da je silovana. Dobila je veliki broj udaraca po glavi. Modrice su nastale udaranjem čvrstim predmetom, kamenom ili kocem koji su pronađeni. Niko ne zna šta se tačno dogodilo, ali postoji sumnja da se žena bavila prostitucijom, te da ju je ubio neko od klijenata, koji može da bude i migrant, jer ih u ovom području ima dosta. U blizini su i njihovi šatori, a česmu na železnici, iako je u centru grada, koriste za kupanje - objašnjava naš sagovornik sa železnice dok nam pokazuje ruglo koje su migranti napravili usred prestonice. Policija dežura Naša ekipa obišla je vagon u kojem je telo pronađeno, on se nalazi u neposrednoj blizini zgrade prenoćišta železnice, odnosno preko puta Palate pravde. Ispred sada napuštenog vagona je policijski automobil, a kako nezvanično saznajemo, takvih vagona je još dvadesetak, ostale su odvezli u Makiš.

foto: Dragan Kadić

Železničari šokirani VIĐALI SU ŽRTVU U OKOLINI PRUGE Železničari koji rade na skretnici kažu da niko od njih nije čuo šta se tačno dogodilo, ali i da su potreseni zbog zločina.

- Viđali smo je, javljala se kad prođe. Išla je od jednog do drugog bloka, ali nikad nije pravila probleme. Telo je pronašao jedan mladić, koji je rekao da obavestimo policiju, ali da on ne zna šta se desilo i kada, kao i da ne želi da ima ikakve veze sa slučajem - rekao je jedan od železničara.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.