KRAGUJEVČANIN VIDEO DA MU "PAUK" NOSI AUTO, PA RADNIKU PARKING SERVISA PREŠAO AUTOM PREKO NOGE!
Foto: RINA

strašno!

KRAGUJEVČANIN VIDEO DA MU "PAUK" NOSI AUTO, PA RADNIKU PARKING SERVISA PREŠAO AUTOM PREKO NOGE!

Rukovodilac Službe odnošenja nepropisno parkiranih vozila, Goran Veselinović, osudio je ponašanje bahatih vozača i pohvalio odgovornost svojih kolega tokom obavljanja radnih zadataka

Objavljeno:

U centru Kragujevca došlo je doincidenta kada je vozač putničkog automobila prvo verbalno, a zatim i fizički nasrnuo na radnike JKP "Šumadija". Vozač "pauka" Dejan Milošević povređen je usled obavljanja svojih svakodnevnih aktivnosti, kada je zajedno sa kolegom radio u prvoj smeni i pokušao da podigne nepropisno parkiran automobil.

- Vozač nepropisno parkiranog automobila prvo je verbalno nasrnuo na kolegu, a zatim i na Dejana tako što je autom prešao preko njegove leve noge i udario ga retrovizorom u predelu buberega, nakon čega je bahati vozač napustio lice mesta - kaže za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Milošević se nakon incidenta obratio lekarima za pomoć i konstatovane su mu telesne povrede.

Rukovodilac Službe odnošenja nepropisno parkiranih vozila, Goran Veselinović, osudio je ponašanje bahatih vozača i pohvalio odgovornost svojih kolega tokom obavljanja radnih zadataka.

Inače, Dejan Milošević, povređeni vozač parking servisa, u Srbiji ali i u čitavom regionu poznat je kao čovek koji je oživeo selo Borač jer je poklonio svoje zemljište, 20 placeva ljudima koji žele da se vrate, žive i rade na selu.

Bonus video:

02:27

U SRBIJI UHAPŠENO 11 PRIPADNIKA GRUPE KOJA JE HARALA PO EU! Krali automobile, a evo šta je policija pronašla u njihovom šteku!

(Espreso/Telegraf/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.