SASLUŠAN ADVOKAT KOJI JE PROGANJAO PREDSEDNIKA ADVOKATSKE KOMORE VOJVODINE: Oglasilo se tužilaštvo u Novom Sadu
Policija, Foto: Nenad Kostić

novi detalji

SASLUŠAN ADVOKAT KOJI JE PROGANJAO PREDSEDNIKA ADVOKATSKE KOMORE VOJVODINE: Oglasilo se tužilaštvo u Novom Sadu

Osumnjičeni je saslušan od strane postupajućeg javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu na okolnosti navedenih krivičnih dela

Objavljeno:

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu obaveštava javnost da je osumnjičeni Č.K. (49), advokat iz Beograda, nakon što mu je određeno zadržavanje od 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da je učinio dva krivična dela ometanje pravde, saslušan.

Podsetimo, advokatu iz Beograda određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova radi saslušanja, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio dva krivična dela ometanje pravde i krivično delo proganjanje, sve na štetu Vladimira Beljanskog, advokata u Novom Sadu i predsednika Advokatske komore Vojvodine.

Osumnjičeni je saslušan od strane postupajućeg javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu na okolnosti navedenih krivičnih dela, te da je ovo Tužilaštvo nakon saslušanja, a na osnovu člana 211 Zakonika o krivičnom postupku, podnelo Osnovnom sudu u Novom Sadu predlog za određivanje pritvora protiv imenovanog i to zbog postojanja okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke, odnosno zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivična dela.

Bonus video:

00:52

Hapšenje u nastavku akcije Armagedon

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.