UŽAS KAKAV SE NE PAMTI U NOVOM PAZARU! Jezive glasovne poruke pronađene na kompjuteru oca pedofila, SILOVAO ĆERKU
Foto: Nenad Kostić

STRAŠNO

UŽAS KAKAV SE NE PAMTI U NOVOM PAZARU! Jezive glasovne poruke pronađene na kompjuteru oca pedofila, SILOVAO ĆERKU

Nakon što je N. D. uhapšen policajci su u njegovoj kući u kojoj je živeo sa sinom i ćerkom, kao i ocem i majkom, pronašli i oduzeli računar.

Objavljeno:

Inspektori za Visokotehnološki kriminal su se šokirali kada su nakon hapšenja N. D. (45) iz okoline Novog Pazara u njegovom kompjuteru pronašli glasovne poruke njegove ćerke (13), koju je sedam godina silovao.

Nakon što je N. D. uhapšen policajci su u njegovoj kući u kojoj je živeo sa sinom i ćerkom, kao i ocem i majkom, pronašli i oduzeli računar.

- Kompjuter je poslat na veštačenje. Inspektori su u njemu osim slika i video snimaka na kojima on sa svojom ćerkom ima seksualne odnose, pronašli i pedofilski materijal na kojem su druga deca - rekao je naš izvor iz istrage i dodao:

- Policajci su se dodatno šokirali kada su u računaru pronašli i glasovne zapise. Utvrđeno je da je osumnjičeni N. D. osim što je terao svoju ćerku na seksualne odnose koje je snimao i fotografisao, primoravao dete da snima glasovne poruke pedofilima. Devojčica u tim porukama govori najprljavije stvari, a u pozadini se čuje glas N. D. koji joj naređuje da bude još eksplicitnija. Kao i snimke i fotografije okrivljeni je i te glasovne poruke prodavao za 10 dolara.

Podsetimo, policija je ovog monstruma otkrila tako što je 27. decembra prošle godine u akciji pod nazivom "Armagedon" uhapsila osam pedofila.

- U njihovim računarima je pronađen veliki broj fotografija i video-snimaka na kom odrasle osobe imaju seksualne odnose sa maloletnicima. Inspektori za borbu protiv Visokotehnološkog kriminala su zatim detaljnom analizom internet adresa uspeli da povežu ko je i odakle poslao stravične slike i video-zapise. Među tim adresama je otkrivena i ona koja je pripadala osumnjičenom N. D. - rekao je naš sagovornik i dodao:

- Šok je usledio kada su policajci utvrdili da na snimcima i fotografijama upravo N. D. ima seksualne odnose sa svojom ćerkom. Zatim je otkiveno da je osumnjičeni taj pedofilski materijal prodavao drugim bolesnicima i za to naplaćivao 10 dolara. Istragom je takođe utvrđeno da je N. D. ranije bio na robiji zbog proganjanja maloletnica.

Bonus video: ZA ŠTA SE TERETI PEDOFIL KOJI JE TAKO DUGO BORAVIO SA DECOM U VRTIĆU U BOGOJEVU?

02:35

ZA ŠTA SE TERETI PEDOFIL KOJI JE TAKO DUGO BORAVIO SA DECOM U VRTIĆU U BOGOJEVU?

(Espreso/Informer/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.