NE ZNA DA JOJ JE ĆERKICA MRTVA: Komšije opisale horor koji su zatekli na mestu pogibije devojčice (3) kod Brusa
Majka koja je povređena kod Brusa, Foto: Društvene mreže

strašno!

NE ZNA DA JOJ JE ĆERKICA MRTVA: Komšije opisale horor koji su zatekli na mestu pogibije devojčice (3) kod Brusa

Trogodišnja devojčica poginula u saobraćajnoj nesreći kod Brusa

Objavljeno:

"Devojčica je bila lepa kao anđeo. Njena teško povređena majka još uvek ne zna da joj je dete preminulo. U bolnici je, bore joj se za život, a danas je sahrana njenom detetu. Ovo je tragedija za celo selo, ne mogu ni da zamislim kako je porodici, ako je nama ovako": Ovo pričaju neutešne komšije devojčice (3) koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Brusa, kada je vozilo kojim je upravljala njena majka Dragana A. S. (32) sletelo sa puta. Dragana se nalazi u UKC Niš i i dalje je životno ugrožena.

- Tog jutra, Dragana je krenula u međusmenu na posao zajedno sa ćerkom. Ona je inače zaposlena u vrtiću u koji je išla njena devojčica. Na tom putu uvek ima leda. Dragana je sletela kolima pre mosta, verovatno je proklizala - navodi naša sagovornica.

Nastradala devojčica ispala iz vozila

Kako kaže, scena na licu mesta bile su jezive. Od automobila ništa nije ostalo, a devojčica je od jačine udarca ispala iz vozila.

- Devojčica je izletela iz automobila na reku koja je bila zaleđena. Meštani su odmah izašli na lice mesta i videli dete kako nepomično leži. Čak je i jedna medicinska sestra iz sela došla u čarapama, kako bi pomogla. Ljudi su devojčicu ubacili u kola i krenuli ka bolnici - priča skrhana komšinica.

Ovim rečima za "Blic" pričaju neutešne komšije devojčice (3) koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći kada je vozilo kojim je upravljala njena majka Dragana A. S. (32) sletelo sa puta. Dragana A. S. nalazi se u UKC Niš i i dalje je životno ugrožena.

- Tog jutra, Dragana je krenula u međusmenu na posao zajedno sa ćerkom. Ona je inače zaposlena u vrtiću u koji je išla njena devojčica. Na tom putu uvek ima leda. Dragana je sletela kolima pre mosta, verovatno je proklizala - navodi naša sagovornica.

Prema njenim rečima, dok su meštani pokušali da spasu devojčicu, njena majka bila je bez svesti u vozilu.

- Nakon samo nekoliko trenutaka stigla je Hitna pomoć i policija. Draganu su reanimirali na licu mesta, ona ni ne zna da joj je ćerka preminula. Od automobila ništa nije ostalo, sekli su vozilo kako bi izvukli majku. Devojčica je preminula na putu ka bolnici - kaže komšinica.

Napominje i da ne zna kako će porodica preživeti gubitak devojčice, te da je bila omiljeno dete u porodici.

- Imaju oni još jednog starijeg sina, možda je 3. razred. Ali devojčica kao devojčica, uvek omiljena. Bila je kao anđeo. Danas joj je sahrana, a njena majka nije tu. Čak ni ne zna da je nastradala. Molimo se da Dragana preživi, jedino nam to preostaje - zaključuje naša sagovornica.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u selu Milentija kada je Dragana A.S. (32) sletela sa puta, dok je u vozilu bila i njena trogodišnja ćerkica koja je nastradala.

Prema našim saznanjima, prilikom izlaska iz krivine u selu Milentija, Dragana S. je izgubila kontrolu nad vozilom, probila je zaštitnu ogradu, sletela u reku nakon čega je vozilo završilo na krovu.

- Na putu je bilo snega i blata - kaže izvor "Blica".

Nezvanično, sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina uslovima puta, a istraga će utvrditi uticaj ostalih faktora.

- Devojčica je bila uredno vezana, sedela je na zadnjem sedištu, a povredama koje je zadobila u nesreći je podlegla u Domu zdravlja Brus - kaže naš izvor.

Bonus video:

00:23

Saobraćajna nezgoda nedaleko od Pećinaca

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.