ISPLIVAO SNIMAK UBICE SRBINA U BRAZILU, UHVAĆEN SVAKI KORAK: Pogledajte šta je uradio NAKON ZLOČINA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/SBT News

JEZIVO

ISPLIVAO SNIMAK UBICE SRBINA U BRAZILU, UHVAĆEN SVAKI KORAK: Pogledajte šta je uradio NAKON ZLOČINA (VIDEO)

Darko Geisler, ubijen je 5. januara u Sao Paolu u Brazilu kada je na biciklu stigao do zgrade u kojoj je živeo

Objavljeno:

Rat između kriminalnih klanova na prostoru Balkana otpočeo je pre 10 godina, a kako se čini, situacija u podzemlju se tek rasplamsava kada je otkrivena lokacija poznatog člana kriminalne bande koji stoji iza ubistva Andrije Mrdaka, nakon čega je i on likvidiran na sličan način.

Darko Geisler, ubijen je 5. januara u Sao Paolu u Brazilu kada je na biciklu stigao do zgrade u kojoj je živeo, a sa njim je bila žena i četvorogodišnji sin.

Darko Geisler
foto: REPRODUÇÃO

Sigurnosne kamere zabeležile su dešavanja u kobnoj noći 5. januara kada je Darko otišao na trg zajedno sa porodicom, nakon čega je realizovan plan njegove likvidacije. Brazilski mediji su sada objavili najnovije informacije i detalje o ubici, kao i nove snimke sa sigurnosnih kamera, koje su zabeležeile kretanje egzekutora.

Ubica ga je posmatrao iz daljine, sedeći sam na klupi, nakon čega je snimljen kako prati Geislerove, očigledno je to činio i prethodnih dana, s obzirom na to da je tačno znao čitavu rutinu ove porodice.

Naime, Pančevac Darko sa ženom i sinom na biciklu zaustavlja se ispred zgrade u kojoj žive, dok egzekutor trčećim korakom prelazi ulicu, približava se s leđa i puca u Srbina. U tom momentu, bicikl na kojem je sedelo petogodišnje dete Darka Geislera pada, ali nepovređeni u ovoj akciji, Darkova žena u šoku uzima dete, nakon čega pristižu i policijske snage.

Darko je pogođen sa više hitaca iz neposredne blizine, a prema rečima Hitne službe, kada su oni došli na mesto zločina, Darko je još uvek bio pri svesti, ali je preminuo odmah po dolasku u bolnicu.

Darko Geisler
foto: Printscreen/Youtube/SBT News, Društvene mreže

Kako se dalje može videti na podeljenom snimku, plaćenik u nekoliko navrata trči, zatim se skriva iza drveta i parkiranog automobila, da bi baš tu presvukao šorts i majicu, a potom ponovo nastavlja da trči.

Darko Geisler
foto: REPRODUÇÃO

Sa rancem na leđima gde je i držao odeću koju je presvukao, viđen je potom na raskrsnici kod plaže kako beži, kada je poslednji put snimljen dok prelazi ulicu, a ni na jednom od do sada prikupljenih video snimaka, ne može se sa jasnoćom videti lice čoveka koji je likvidirao Geislera.

Darko Geisler
foto: REPRODUÇÃO

Da podsetimo, Darko Geisler rođen je 14. juna 1980. godine u Pančevu, ne zna se tačno kada se pridružio kriminalnom klanu čiji je član bio. Ono što se zna jeste da je Darko 2014. godine već bio poznat policiji i istražiteljima kada se našao na Interpolovoj poternici zbog ubistva Andrije Mrdaka.

Bonus video: Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.