„BOLI BRATE MOJ, MNOGO“: Potresne reči sestre Gileta koji je od batina umro na Božić
Foto: Kurir

STRAŠNO

„BOLI BRATE MOJ, MNOGO“: Potresne reči sestre Gileta koji je od batina umro na Božić

Dragomir Jevtić sahranjen je 11. januara na Pravoslavnom groblju u Starčevu

Objavljeno:

Dragomir Jevtić iz Starčeva preminuo je na Božić nakon 7 dana borbe za život nakon što su ga u Novogodišnjoj noći, kako se sumnja, pretukli N.G. (19) i A.B. (21), a njegova sestra Slavica oprostila se od brata tužnom porukom.

Ne mogu da prihvatim da te nema brate moj rođeni… bio si kao dete dobar i bezazlen… nisi mogao da naudiš drugima…boli brate moj, mnogo“, napisala je ona.

Inače, Dragomir Jevtić sahranjen je 11. januara na Pravoslavnom groblju u Starčevu.

Podsetimo, njegov brat Saša rekao je ranije da su ga oni sačekali i pretukli, odneli iza istorijskog arhiva i bacili, ostavili ga da se smrzne celu noć.

„Gile je bio čovek koji nije imao neprijatelje. Bio je mnogo dobar čovek, omiljen među kolegama i prijateljima. Zašto su ga tukli, ne znamo, kada budemo saznali, svi će znati istog dana. Mrtva usta ne govore. Osobe koje su ga tukle jesu bile mlađe, ali Gile je svima bio prijatelj. Bio je stalan gost u tom lokalu… Nesreća se dogodila kada je krenuo kući. Sačekali su ga i pretukli, odneli iza istorijskog arhiva i bacili, ostavili ga da se smrzne celu noć“, rekao je Saša, brat ubijenog Dragomira za Telegraf.

Od Dragomira se na društvenim mrežama oprostilo skoro 200 ljudi, a u komentarima su svi naveli da je bio retko dobar čovek.

Podsetimo, N.G. (19) i A.B. (21) uhapšeni su u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Pančevu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život oštećenog D.J. Međutim, on je preminuo 7. januara.

Oni su u noći 31. decembra, na 1. januar, odnosno u Novogodišnjoj noći u Pančevu u ugostiteljskom objektu „Moja Kafana“ fizički napali oštećenog D.J. tako što su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, a potom oštećenog koji je bio bez svesti preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen od strane SZHMP Pančevo.

Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio je pritvor osumnjičenima N.G. i A.B. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

Imajući u vidu da je oštećeni D.J. preminuo na Božić, odnosno, 7. januara, to je OJT Pančevo donelo naredbu da se izvrši obdukcija preminulog, nakon kog nalaza i mišljenja će OJT Pančevo spise predmeta, uputiti Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, kao stvarno i mesno nadležnom tužilaštvu, na dalju nadležnost i postupanje.

Bonus video: Tuča nasred ulice u Žarkovu

00:12

Tuča nasred ulice u Žarkovu

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.