ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Unuka poznatog glumca SATAROM je ubila MAJKU I BAKU, a u četvrtak se stavlja tačka na ovaj slučaj!
Foto: prtsc/yotube, Facebook

stravično

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Unuka poznatog glumca SATAROM je ubila MAJKU I BAKU, a u četvrtak se stavlja tačka na ovaj slučaj!

Pred samu završnicu suđenja u januaru, sud je odlučio da se u nastavku dokaznog postupka obavi novo - superveštačenje
Objavljeno:

Završnica suđenja Teodori Viktorović (40) optuženoj da je u martu 2015. satarom ubila majku Ljiljanu (61) i babu Ivanku (90) u porodičnom stanu na Vračaru, zakazana je za 4. maj.

Pred samu završnicu suđenja u januaru, sud je odlučio da se u nastavku dokaznog postupka obavi novo - superveštačenje jer prethodni nalazi i mišljenja veštaka nisu bili saglasni. Superveštačenje povereno je sudsko - prihijatrijskom odboru Medicinskog fakulteta u Novom Sadu.

Teodora Viktorović je optužena za teško ubistvo i ako bude osuđena, preti joj kazna od 10 godina ili 30 do 40 godina zatvora, a tužilaštvo smatra da je delo izvršila sa umišljajem.

Kako je navedeno u optužnici, Teodora Viktorović je satarom ubila majku i baku posle svađe, a zločin je policiji prijavio njen suprug.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.