PEDOFILU 4,5 GODINE ZATVORA: Kazna za manijaka iz Subotice
Foto: Profimedia

presretao maloletnice

PEDOFILU 4,5 GODINE ZATVORA: Kazna za manijaka iz Subotice

Ervin Engi (29) iz Subotice osuđen je na četiri godine i po godine zatvora zbog devet krivičnih dela nedozvoljenih polnih radnji, koje je počinio nad maloletnicama
Objavljeno: 12:49h

Ervin Engi (29) iz Subotice osuđen je na četiri godine i po godine zatvora zbog devet krivičnih dela nedozvoljenih polnih radnji, koje je počinio nad maloletnicama. Maksimalna kazna za ovakvo delo je pet godina, tako da je Osnovni sud u Subotici Engiju izrekao gotovo najvišu kaznu.

Tokom postupka sudsko-medicinskim veštačenjem je konstatovano da optuženi pati od poremećaja polne, odnosno seksualne sklonosti.

- Ervin Engi je uhapšen prošle godine, u oktobru, zbog sumnje da je počinio više nedozvoljenih polnih radnji. Engi je vozeći bicikl presretao maloletnice na ulici. Zaustavljajući se pored njih, uvek bi zatražio da mu pomognu. Kada bi devojke pridržale njegov bicikl, on bi iznenada raskopčao ili skinuo odeću pred njima i obraćao im se pogrdnim rečima - kaže za portparol Osnovnog suda u Subotici, Danijel Kovač.

On dodaje da je Ervin Engi uhapšen posle devetog slučaja istog krivičnog dela koje je ponavljao na sličan način. Iako nije povređivao devojčice koje je presretao, a koje su svedočile na sudu u prisustvu roditelja, sud se odlučio na takvu kaznu jer je reč o maloletnim osobama.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.