MONSTRUOZAN ZLOČIN KOD ZRENJANINA: Dečak (14) pokušao da siluje dete (7)!
Foto: Pixabay

monstRuozno

MONSTRUOZAN ZLOČIN KOD ZRENJANINA: Dečak (14) pokušao da siluje dete (7)!

Tinejdžer (14) iz sela Farkadžin kod Zrenjanina pokušao je da siluje duplo mlađeg dečaka na lokalnom groblju
Objavljeno: 10:41h

Tinejdžer (14) iz sela Farkadžin kod Zrenjanina pokušao je da siluje duplo mlađeg dečaka na lokalnom groblju. Protiv njega je podneta krivična prijava, a o napadu je obavešten Centar za socijalni rad, te je napastvovani dečak je odveden na lekarski pregled.

Napad se dogodio 11. aprila, a još uvek se ne zna kako su se dečaci našli na groblju, da li je osumnjičeni namamio sedmogodišnjaka ili su se slučajno zatekli tamo. Pretpostavlja se da je napadač nasrnuo na dečaka u nameri da ga siluje, ali je mališan uspeo da pobegne i spase se – kaže izvor.

Prema njegovim rečima, ceo slučaj prijavili su zaposleni u školi “Dositej Obradović” desetak dana nakon napada.

Još uvek se ne zna kako su zaposleni saznali za slučaj silovanja, ali se pretpostavlja da se uplašeni dečak požalio nekom od radnika ili je ispričao ceo događaj drugarima koji su obavestili nadležne organe.

- Istog dana kad je slučaj prijavljen mališan je odveden u bolnicu, gde je pregledan, a potom je upućen i na razgovor s psihijatrom. Maloletnik koji se sumnjiči za pokušaj napastvovanja ubrzo je priveden na saslušanje, a u policijsku stanicu je došao u pratnji oca i advokata – objašnjava izvor.

(Espreso.co.rs / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.