VELIKA AKCIJA POLICIJE, UHAPŠENi ČLANOVI KRIMI GRUPA IZ DVA SRPSKA GRADA: Otkriveno kakvim prevarama su se BAVILI
Policija, Foto: RINA

rasturanje kriminalne grupe

VELIKA AKCIJA POLICIJE, UHAPŠENi ČLANOVI KRIMI GRUPA IZ DVA SRPSKA GRADA: Otkriveno kakvim prevarama su se BAVILI

Uhapšeni su, uz krivične prijave, privedeni nadležnom tužilaštvu

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za suzbijanje kriminala UКP i Policijske uprave u Кraljevu, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Кraljevu uhapsili su deset članova kriminalnih grupa koji se sumnjiče da su prevarama u osiguranju na osnovu namerno izazvanih saobraćajnih nezgoda oštetili jednu osiguravajuću kuću za više od 1,86 miliona dinara, saopštio je MUP.

- Uhapšeni su D. S. (24), Ž. S. (62), G. M. (39), S. S. (37), M. M. (38), D. Č. (37), S. D. (51), G. M. (46) i S. P. К. (34), svi iz Кraljeva , kao i P. К. (45) iz Vrnjačke Banje koji se terete za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i prevara u osiguranju. Za ista krivična dela policija je podnela krivične prijave u redovnom postupku protiv V. M. (36) iz Čačka, B. B. (45), A. S. (34), M. A. (43) i M. C. (37), svi iz Кraljeva - navodi se u saopštenju.

Oni se sumnjiče da su, od kraja aprila do sredine oktobra 2021. godine, po prethodnim instrukcijama V. M., na području Aranđelovca, Čačka i Jagodine učestvovali u tri namerno izazvane saobraćajne nezgode, a potom lekarsku dokumentaciju o ukazanoj medicinskoj pomoći predavali V. M. koji je, u ime učesnika u ovim nezgodama, od osiguravajuće kuće izvršio naplatu nematerijalne štete.

Uhapšeni su, uz krivične prijave, privedeni nadležnom tužilaštvu.

Bonus video:

00:40

UHAPŠEN PUCAČ IZ SKADARLIJE! Hteo da pobegne u Hrvatsku, policija brzo reagovala!

(Espreso/Kurir/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.