ON JE OSUMNJIČEN ZA DVOSTRUKO UBISTVO KOD SOMBORA: Naoružan i opasan, policija ne zna gde je
Foto: Kurir

da li ste ga videli?

ON JE OSUMNJIČEN ZA DVOSTRUKO UBISTVO KOD SOMBORA: Naoružan i opasan, policija ne zna gde je

Ovaj čovek sumnjiči se za ubistvo biznismena i bivšeg policajca Roberta Holoa koji je nastradao pokušavajući da pomogne komšijama koje je napao provalnik
Objavljeno:

Policija je identifikovala muškarca koji se sumnjiči za ubistvo biznismena i bivšeg policajca Roberta Holoa koji je nastradao pokušavajući da pomogne komšijama koje je napao provalnik.

KRVAVI ZLOČIN KOD SOMBORA! Provalnik ubio nepokretnu ženu, ranio njenu ćerku, biznismen pokušao da pomogne, pa ubijen je i on!

Zločin se dogodio sinoć u ulici Nikole Tesle broj 9 u Doroslovu kod Sombora, kada je ubijeno dvoje ljudi i teško ranjena žena (43).

Kako Kurir saznaje policija je identifikovala ubicu i u pitanju je Nađ F. koji je naoružan i za kojim se intenzivno traga.

foto: Nebojša Mandić

Robertov sin Roland je rekao da su komšije obavestile njegovog oca da se čuje neka vika u susednoj kući, gde živi slabo pokretna žena sa ćerkom.

"Moj otac je bivši policajac i odmah je otišao tamo da vidi šta se dešava. Čim je otvorio vrata, provalnik je pucao u njega – dva puta u srce i jednom u ruku.

Tata je umro na licu mesta, a provalnik je ubio i nepokretnu komšinicu i pucao na njenu ćerku koja je ranjena prevežena u bolnicu", objasnio je Roland.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.