POSLE SVAĐE OKO KLIME IZBO CIMERA: Bisao Da Gama optužen za pokušaj ubistva u Studenjaku
Foto: Petar Aleksić

ŠTA JE OVO?!

POSLE SVAĐE OKO KLIME IZBO CIMERA: Bisao Da Gama optužen za pokušaj ubistva u Studenjaku

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, Da Gama T.O. se na teret stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv državljanina Gvineje Bisao Da Gama T. O. (25) zbog sumnje da je 26. septembra 2023. godine oko 2 časa u sobi u Studentskom gradu pokušao da liši života N.T.K, nakon svađe oko klima uređaja.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, Da Gama T.O. se na teret stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju.

Tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, imajući u vidu da je državljanin Gvineje Bisao, u koju državu bi mogao da pobegne čim bi se našao na slobodi.

Sumnja se da je on 26. septembra dva časa posle ponoći, nakon fizičkog sukoba sa oštećenim do kojeg je došlo zbog svađe oko klima uređaja, oštećenog uboo kuhinjskim nožem, sečiva dužine 11 centimetara, u predelu donjeg dela stomaka, nanevši mu na taj način tešku telesnu povredu.

Nakon toga okrivljeni je pobegao u drugu sobu, gde je pronađen i uhapšen, dok je oštećeni hospitalizovan.

Bonus video

07:43

POVEZANOST OCA SA OSUMNJIĆENIM ZA UBISTVO

(Espreso/Telegraf.rs/J.P/ Prenela D. Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.