SERIJSKI SILOVATELJ IGOR MILOŠEVIĆ SASLUŠAN ZBOG DROGE: Uhapšen kod OŠ "Vladislav Ribnikar"
Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd, Printscreen/Instagram/Moj beo_grad

UŽAS

SERIJSKI SILOVATELJ IGOR MILOŠEVIĆ SASLUŠAN ZBOG DROGE: Uhapšen kod OŠ "Vladislav Ribnikar"

Nakon što je izneo odbranu, tužilac je predložio sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor

Objavljeno:

Osumnjičeni Igor Milošević, serijski siljovatelj, saslušan je pred tužiocem Prvog osnovnog javnog tuzilaštva u Beogradu u prisustvu branioca po službenoj dužnosti, izneo je odbranu u kojoj nije negirao da je kod njega pronađena opojna droga “canabis”.

Nakon što je izneo odbranu, tužilac je predložio sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor, a zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti krivično delo, kao iz zbog sumnje da ne bio dostupan drzavnim organima u daljem toku postupka ukoliko se bude branio sa slobode.

U daljem toku postupka tužilastvo ce uraditi neophodna vestačenja, nakon cega ce biti doneta konacna odluga o daljem procesuiranju osumnjicenog I.M.

Podsetimo, on je uhapšen juče na Vračaru kod OŠ Ribnikar zbog sumnje da je izvršio delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Određen mu je pritvor od 48 sati.

Bonus video: POSTOJI STRAH DA LI ĆE SE SILOVATELJ OPET IZVUĆI Marković: Nisu potrebni pokazatelji borbe da bi se zlostvaljanje DOKAZALO

04:11

POSTOJI STRAH DA LI ĆE SE SILOVATELJ OPET IZVUĆI Marković: Nisu potrebni pokazatelji borbe da bi se zlostvaljanje DOKAZALO

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.