OVAKO JE PAO PROVALNIK U BEOGRADU: Policija pretresom STANA pronašla NOVAC, NAKIT, ali TO NIJE SVE (VIDEO)
Foto: MUP Srbije

dolijao

OVAKO JE PAO PROVALNIK U BEOGRADU: Policija pretresom STANA pronašla NOVAC, NAKIT, ali TO NIJE SVE (VIDEO)

Prilikom hapšenja, policija je pretresom osumnjičenog pronašla izvesnu količinu novca i nakit za koji se sumnja da potiču iz ovog krivičnog dela

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su neposredno nakon izvršenog krivičnog dela teška krađa, uhapsili osumnjičenog za ovo delo, A. L. (47) iz Beograda.

Prilikom hapšenja, policija je pretresom osumnjičenog pronašla izvesnu količinu novca i nakit za koji se sumnja da potiču iz ovog krivičnog dela.

00:34

Hapšenje Beograd

Takođe, pretresom stana osumnjičenog pronađeni su i predmeti za koje se sumnja da potiču iz više krivičnih dela teška krađa, koje su u prethodnom periodu izvršene na teritoriji Beograda, kao i manja količina biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

Sumnja se da je A. L. u prepodnevnim satima dolazio do stanova oštećenih građana, obijao ih i vršio premetačinu i krađu novca, skupocenih satova, nakita i drugih vrednosti.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.