TATJANINU BEBU SU PRONAŠLI MRTVU U WC ŠOLJI: A sad je stiglo još šokantnije saznanje!
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

horor kod Stare Pazove

TATJANINU BEBU SU PRONAŠLI MRTVU U WC ŠOLJI: A sad je stiglo još šokantnije saznanje!

Majka je u teškom stanju prebačena u Kliničko-bolnički centar "Zemun", gde će je policija ispitati kad joj se zdravstveno stanje stabilizuje.
Objavljeno:

Novorođenče, koje je u ponedeljak nađeno mrtvo u ve-ce šolji u kući Tatjane Jovanović (36) u selu Vojka nadomak Stare Pazove, nalazi se na Institutu za sudsku medicinu i tek nakon obdukcije znaće se tačan uzrok smrti. Ipak, medicinska sestra iz Doma zdravlja u Staroj Pazovi, koja nije želela da joj otkrivamo identitet, tvrdi da je Tatjana namerno izazvala porođaj u osmom mesecu trudnoće, a da je beba rođena živa.

Majka bebe koja je pronađena mrtva u WC šolji kod Stare Pazove NIJE NI ZNALA DA JE TRUDNA!

Prema nezvaničnim informacijama, Tatjana Jovanović, inače psihički bolesnik, 24. aprila zatvorila se u kupatilo, porodila, a potom onesvestila. Jeziv prizor tek rođenog deteta u ve-ce šolji i majke pored, zatekao je Tatjanin otac kad je provalio vrata. Pupčana vrpca nije bila presečena sve do dolaska Hitne pomoći. Majka je u teškom stanju prebačena u Kliničko-bolnički centar "Zemun", gde će je policija ispitati kad joj se zdravstveno stanje stabilizuje.

Reporteri "Novosti" juče su posetili ovo sremsko selo u kome već dva dana meštani prepričavaju detalje ove jezive tragedije.

- Niko nije ni znao da je ona trudna, jer inače je krupna. Ima neki problem sa kičmom pa malo "klima" dok hoda, tako da nije bilo šanse da neko posumnja da je u drugom stanju - kaže za "Novosti" radnica u butiku.

- Znam da je Tatjana trenutno nezaposlena. Pre je radila u kineskoj prodavnici, mada, delovala mi je kao da ima psihičkih problema.

Istu stvar su nam potvrdile i komšije iz ulice u kojoj živi porodica Jovanović. Kažu da su ispred kuće u kojoj se desila tragedija u ponedeljak videli policiju, Hitnu pomoć i mrtvačka kola, ali da nisu ni slutili kakva se drama odvija.

- Bila je udata već jednom, ima i jedanaestogodišnjeg sina iz tog braka, koji živi kod oca - priča Tatjanina komšinica.

NISU ZNALI DA JE U VEZI

Meštani Vojke kažu da nisu ni primetili da je Tatjana bila u vezi sa nekim.

- Trenutno je nezaposlena i izdržavaju je roditelji - kaže jedan od komšija Jovanovića.

- Koliko znam, nije se protivila kad su joj oduzeli sina, niti je sin želeo da ostane kod njene porodice.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.