OTAC PIJAN PRETIO SINU DA ĆE GA UBITI: Jezivo PORODIČNO NASILJE u Zemunu, oglasili se iz TUŽILAŠTVA
Foto: Petar Aleksić

horor

OTAC PIJAN PRETIO SINU DA ĆE GA UBITI: Jezivo PORODIČNO NASILJE u Zemunu, oglasili se iz TUŽILAŠTVA

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljenog oglasi krivim zbog izvršenja krivičnog dela Nasilje u porodici

Objavljeno: 18:15h

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je dana 25. novembra podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo optužni predlog protiv P. P. (61) zbog postojanja opravdane sumnje da je istog dana u Zemunu, pod uticajem alkohola, primenom nasilja kao i drskim i bezobraznim ponašanjem ugrožavao spokojstvo i telesni integritet svog sina N. P. udarivši ga više puta otvorenim šakama po licu i nogama po telu, te govoreći mu da će ga ubiti.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljenog oglasi krivim zbog izvršenja krivičnog dela Nasilje u porodici iz odredbe člana 194 stav 1 Krivičnog zakonika, da ga osudi na kaznu zatvoru u trajanju od šest meseci, da mu izrekne meru bezbednosti Obaveznog lečenja alkoholičara iz odredbe člana 84 Krivičnog zakonika, te da mu produži pritvor s obzirom da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo ili učiniti krivičnim krivično delo kojim preti.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.