ADVOKAT OTKRIO KAKO SE ODVIJA SUĐENJE RODITELJIMA DEČAKA UBICE: On neće snositi odgovornost, ali OTAC I MAJKA HOĆE?
Advokat Milan Popović, Foto: Kurir TV

POTRESNO

ADVOKAT OTKRIO KAKO SE ODVIJA SUĐENJE RODITELJIMA DEČAKA UBICE: On neće snositi odgovornost, ali OTAC I MAJKA HOĆE?

Sedam meseci nakon ovih tragedija oči su uprte u pravosuđe

Objavljeno:

Treći i četvrti maj 2023. godine nažalost nikada nećemo zaboraviti. Tragedije u OŠ Vladislav Ribnikar i selima oko Mladenovca zauvek će biti ožiljci našeg društva.

A sedam meseci nakon ovih tragedija oči su uprte u pravosuđe. Ovom temom bavi se reporter Kurira, Nikola Vujović i razgovoru sa advokatom Milanom Popovićem, koji je pojasnio kako će se sudski dalje postupati.

- Iz celog događaja , sa jedne strane ne mogu se odrediti krivično pravo prema njemu, ali hoće prema roditeljima i streljani u koju je navodno išao. Tužilaštvo je pribavilo potrebne dokaze. To je faza u kojoj branioci i okrivljeni mogu da se žale na potvrđenu optužnicu. Nakon izvođenja dokaza sledi odluka suda, a ukoliko sud utvrdi da su ova lica izvrila krivična dela, doneće kaznu koju smatra adekvatnu - rekao je Popović.

Podsetio je na tačne stavove kojim se terete majka i otac maloletnog ubice svojih drugova, čuvara i đaka u osnovnoj školi na Vračaru trećeg maja 2023.

Pogledajte opširnije u snimku ispod:

02:57

KAKO ĆE SUDITI DEČAKU UBICI I NJEGOVIM RODITELJIMA? Popović za Kurir tv:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video: Pucnjava u školi na Vračaru „Vladislav Ribnikar“

00:20

Pucnjava u školi na Vračaru „Vladislav Ribnikar“

(Espreso/Kurir.rs/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.