JEZIV PRIZOR SA MESTA NESREĆE KOD LOZNICE GDE JE VOZ UDARIO AUTOMOBIL: Gurao ga trideset metara po šinama (FOTO)
Voz / Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

sudar

JEZIV PRIZOR SA MESTA NESREĆE KOD LOZNICE GDE JE VOZ UDARIO AUTOMOBIL: Gurao ga trideset metara po šinama (FOTO)

Jezive slike sa pruge kod Loznice gde se putnički voz sudario sa automobilom

Objavljeno:

U sudaru putničkog voza i automobila marke "golf 5", lozničkih registarskih tablica, koja se na prelazu u Ulici Luke Stevića dogodila večeras oko pola sedam povređen je vozač koji sam bio u vozilu.

On se trenutno nalazi na lekarskim pregledima u bolnici, ali stepen njegovih povreda za sada nije poznat.

Na ovom pružnom prelazu juče je vetar polomio rampu pa na nailazak putničkih i teretnih vozova vozače upozorava skretničar.

Tako je bilo i večeras, a prema nezvaničnim informacijama, vozila su se zaustavila da bi onda jedan vozač, krećući se iz pravca Lozničkog Polja ka gradu, nastavio preko pruge i u tom pokušaju prelaska se sudario sa putničkim vozom koji je išao od Šapca ka Loznici.

Voz ga je gurao nekih tridesetak metara od prelaza, a na svu sreću nije bilo tragičnog ishoda osim materijalne štete na automobilu koji je iskrenut na bok delimično ostao na koloseku.

Zbog ovog događaja u prekidu je železnički saobraćaj, a ne može se preko ovoga prelaza ni kolima jer je zadnji deo voza ostao na ulici. Na lice mesta je došla policija i posle završenog uviđaja saobraćaj će biti normalizovan.

Inače, u ovakvim slučajevima mašinovođe se odmah obaveštavaju o neispravnosti pružnog prelaza pa za teretne i putničke vozove koji prolaze ovom prugom privremeno važi poseban režim saobraćaja.

Mašinovođe dobijaju nalog da obavezno stanu i nastave dalje tek kada se uvere da je to bezbedno, odnosno da na putu nema drumskih vozila.

Bonus video:

02:41

Voz na baterijski pogon

(Espreso / Kurir / T. I.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.