OPKOLILO JE 5 DRUGARICA, A ONDA JE KRENUO PAKAO: Devojčicu tukli pesnicama i čupali za kosu!
Foto: stock

NOVI SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA

OPKOLILO JE 5 DRUGARICA, A ONDA JE KRENUO PAKAO: Devojčicu tukli pesnicama i čupali za kosu!

„S devojčicima je bio i jedan dečak, koji je nije tukao, ali je mirno posmtrao. Jedna od njih joj je držala ruke, druga je pesnicama udarala po licu, a treća joj čupala kosu. Moje dete je vrištalo, niko joj nije pomogao“, priča majka
Objavljeno: 17:15h

Ponovo horor i vršnjačko nasilje u Srbiji! Učenica gimnazije u Lebanu prošla je pravi pakao, piše Jugmedia, kad su je pet devojčica iz Tehničke škole presrele na ulici i pretukle je.

Ovo se desilo u Ulici Cara Dušana, preko puta Gimnazije, naočigled prolaznika, koji nisu reagovali.

- Opkolilo je pet devojčica, godinu dana starije od nje, s kojima je bio i jedan dečak, koji je nije tukao, ali je mirno posmtrao. Jedna od njih joj je držala ruke, druga je pesnicama udarala po licu, a treća joj čupala kosu. Moje dete je vrištalo, niko joj nije pomogao - priča majka.

Otac je zbog ovog slučaja morao da doputuje s terena, piše Jugmedia.

- Došao sam da smirim situaciju, ali ćerka je uznemirena, doživela je izgleda stres. Noćas nije skoro ni spavala, a ruke joj se nrprestano tresu. Danas nije otišla u školu i neće ići dok joj se modrice ne povuku i dok se malo sama ne stabilizuje, a ja moram da potražim i pomoć školskog psihologa - kaže otac.

Roditelji devojčice kažu da je između njihove ćerke i devojčica koje su je tukle postojala tenzija u vidu rasprave preko Fejsbuka i dobacivanja na ulici.

(Espreso.co.rs/Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.