PIJAN PRETUKAO OCA KOD SMEDEREVA! Dobio i PRETNJE SMRĆU, žrtva pokušala BEZUSPEŠNO da POBEGNE
Policija, Foto: Nenad Kostić

hronika

PIJAN PRETUKAO OCA KOD SMEDEREVA! Dobio i PRETNJE SMRĆU, žrtva pokušala BEZUSPEŠNO da POBEGNE

Sin je u alkoholisanom stanju izvršio nasilje nad ocem u Smederevu

Objavljeno:

Na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, prema osumnjičenom M.J. (35) određen je pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oštećenog.

Kako navode iz tužilaštva, osumnjičenome se stavlja na teret da je u alkoholisanom stanju, u porodičnoj kući u Kolarima, u kasnim popodnevnim satima, nakon kraće verbalne rasprave svome ocu najpre zadao više udaraca u predelu leve ruke, pa mu je, nakon što je oštećeni izašao na ulicu kako bi izbegao dalji sukob i kako bi telefonom pozvao policiju, uputio više uvreda i pretnju da će ga ubiti, da bi ga zatim uhvatio jednom rukom oko vrata i oborio na zamlju i zadao više udaraca rukom u predelu tela, kojom prilikom je oštećeni zadobio povrede u predelu temena glave i tela, za sada neutvrđenog stepena.

Policija
Policijafoto: Nenad Kostić

Nakon što je osumnjičeni priveden u prostorije policijske uprave utvrđeno i prisutvo alkohola u organizmu od 0,63 promila, po nalogu javnog tužioca mu je najpre određeno zadržavanje, a potom i pritvor.

Bonus video:

00:23

Vršnjačko nasilje u Sremskoj Mitrovici

(Espreso/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.