SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI JE OSUMNJIČEN DA JE PRETUKAO POLICAJCA NA VRAČARU: Evo kako se branio u tužilaštvu
Policija, Foto: RINA

istraga

SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI JE OSUMNJIČEN DA JE PRETUKAO POLICAJCA NA VRAČARU: Evo kako se branio u tužilaštvu

N. P. je u jednom kafiću na Vračaru napao policajca i naneo mu teške telesne povrede

Objavljeno: 23:13h

N. P. koji je, kako je Telegraf objavio, u jednom kafiću na Vračaru napao policajca i naneo mu teške telesne povrede saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu i, kako je rečeno za Telegraf, priznao je delo.

"Priznao je da je napao policajca. Udario ga je po glavi i obzirom da mu je slomio prst, radi se o teškim telesnim povredama. Napadač nema krivični dosije, te je pušten da se brani sa slobode i naloženo je njegovo psihijatrijsko veštačenje. Biće saslušani i pripadnici MUP-a, odnosno, policajac koji je napadnut i kolega koji je bio sa njim. Takođe će biti i saslušani svedoci, tačnije, osobe koje su prisustvovale ovom incidentu", rečeno je za Telegraf.

Podsetimo, N. P. pretukao je policajca A. N. koji je bio na dužnosti, odnosno, u uniformi. Napadač je dobacivao stolu gde je A. N. sedeo sa kolegom.

Upućivao mu je pogrdne reči, vređao ga i psovao, potom ga udario u glavu, a kada je A. N. pokušao da ga privede, ovaj mu je slomio prst.

Prema informacijama Telegrafa, policajac je primljen na VMA-a gde su mu lekari konstatovali tešku telesne povredu i nedavno je pušten na kućno lečenje.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva određeno mu je zadržavanje.

Napad se dogodio 22. novembra ove godine oko 19 sati.

Bonus video:

00:51

Policija izvlači smrskani Pežo nakon nesreće u Borči 2

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.