SMRSKANA KOLA, SRČA PO PUTU! U jezivom udesu kod Vršca poginuli Srbin i Rumun! (FOTO)
Foto: Kurir

stravičan prizor!

SMRSKANA KOLA, SRČA PO PUTU! U jezivom udesu kod Vršca poginuli Srbin i Rumun! (FOTO)

Poginuli su srpski i rumunski državljanin, a uzrok nesreće još uvek nije poznat
Objavljeno:

Srpski i rumunski državljanin su poginuli, dok su još četiri osobe teško povređene u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru u blizini Vršca. Kako saznajemo, obojica nastradalih nisu bili vozači automobila koji su se sudarili.

- „Folksvagen“ vršačkih tablica, u kome je bio naš državljanin, direktno se sudario sa „audijem“ rumunskih registarskih oznaka na putu Vršac-Vatin. Četiri ekipe Hitne pomoći brzo su stigle na mesto udesa i zbrinule povređene ali, nažalost, dvojici nastradalih, koji nisu upravljali vozilom, nije bilo pomoći. U izvlačenju povređenih učestvovali su i vatrogasci, koji su satima bili na terenu, a na mestu nesreće nalazio se veliki broj saobraćajnih policajaca - kaže naš izvor upoznat u događaj. Povređene osobe prebačene su u bolnicu u Vršcu, gde im je pružena neophodna medicinska pomoć.

NOVI DETALJI KRVAVOG PIRA KOD GOLUPCA: OVE fotografije sa lica mesta kriju JEZIVU porodičnu tajnu! (FOTO)

- Navodno, dve osobe su teže, a dve lakše povređene. Vozač „folksvagena“ je bio u lošem stanju i borio se za život. Na mestu nesreće satima je obavljan uviđaj i put je bio zatvoren za saobraćaj, a slupanim automobilima se nije moglo prići jer je policija obeležila prostor od oko 50 metara oko njih. Kola su u potpunosti bila uništena, a delovi automobila razbacani po obe kolovozne trake. Delovalo je kao da je jedan automobil preleteo preko drugog i nasadio se na njega - priča naš sagovornik. Uzrok nesreće za sada nije poznat, ali se pretpostavlja da ima veze s veoma lošim vremenskim prilikama i kretanju vozila neprilagođenom uslovima puta.

- Vozač „folksvagena“ pokušao je da izbegne „audi“, ali se od siline udarca okrenuo na krov. Mislim da se u tim kolima nalazila i jedna žena - rekao nam je očevidac nesreće.

Meštani sela Mali Žam kažu da su Rumuni koji su učestvovali u udesu poreklom iz Temišvara:

- Znamo da imaju rođake koji žive u obližnjem selu Moravica. Oni su celog dana zvali naše selo i raspitivali se o povređenima i nastradalom muškarcu. Rekli su da će doći do policijske stanice kako bi saznali šta se dogodilo i organizovali preuzimanje tela.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.