OTKRIVENO KO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U NOVOM SADU: Živeo i radio u NEMAČKOJ, a onda postao BESKUĆNIK
Bogoljub F., Foto: YOUTUBE/PRINTSCREEN/KANAL9TVNS

CIMERA IZBO 18 PUTA

OTKRIVENO KO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U NOVOM SADU: Živeo i radio u NEMAČKOJ, a onda postao BESKUĆNIK

Bogoljub je nakon ubistva u Novom Sadu otišao u policijsku stanicu i sve priznao

Objavljeno:

Bogoljub F. (47) otišao je danas u novosadsku policijsku stanicu i priznao da je ubio čoveka iza Higijenskog zavoda. Kako "Blic" saznaje, žrtva krvavog obračuna je njegov cimer Nikola N. (38) iz Kisača.

Kako je "Blic" nezvanično saznao, Bogoljub je, kako se sumnja, svoju žrtvu Nikolu N. (38) ubo 30 puta nožem od kojih je 18 u srce, deset u leđa i dva puta u noge! Kako je za "Blic" rekao dr Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći, oni su poziv primili u 11.51 sati od policije. Na licu mesta zatekli su muškarca (38) bez znakova života i mogli su da konstatuju samo smrt.

Kako pričaju ljudi koji su ga poznavali, oni su živeli u napuštenoj kući, a Bogoljub je jedno vreme radio u motelu kao kuvar gde je imao smeštaj i platu od 1.000 evra.

Osumnjičeni za ubistvo
Osumnjičeni za ubistvofoto: YOUTUBE/PRINTSCREEN/KANAL9TVNS

"Posle prve plate je sve potrošio i nikad se više nije vratio na posao. On je dugogodišnji beskućnik i alkoholičar. Imao je šansu za bolji život ali je nije iskoristio", kažu poznanici.

Navodno on je po profesiji kuvar i ima 20 godina radnog staža. "Živeo je u Nemačkoj 26 godina i vratio se 2019. godine kada mu je umro otac. Ima ćerku, ali on nije hteo da je zove i opretećuje svojim problemima", kažu poznanici.

Bonus video:

01:30

UBICA IZ MLADENOVCA NIKAD NIJE ODGOVARAO ZA RANIJA DELA: Radulović o motivima izvršioca masakra

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.