PREMINUO OTAC (70) KOJEG JE SIN NAPAO SEKIROM KOD PARAĆINA: Izgubio bitku uprkos svim naporima lekara
Hitna pomoć, Foto: Damir Dervišagić

tuga

PREMINUO OTAC (70) KOJEG JE SIN NAPAO SEKIROM KOD PARAĆINA: Izgubio bitku uprkos svim naporima lekara

Sa teškim povredama lobanje i mozga on se nalazio u stanju kome

Objavljeno: 18:58h

Sedamdesetogodišnji Dobrivoje M. iz Sevojnova, koga je sin napao i sekirom ga više puta udario u glavu u krvavom piru koji se dogodio u njihovoj porodičnoj kući 8. novembra, preminuo je u ćuprijskoj bolnici.

Sa teškim povredama lobanje i mozga on se nalazio u stanju kome od trenutka kad ga je Služba hitne medicinske pomoći transportovala najpre u paraćinsku, a kasnije u ćuprijsku Opštu bolnicu.

Dobrivoje M. je odmah operisan na Odeljenju neurohirurgije i smešten u Jedinicu intenzivne nege, gde se sve vreme nalazio na aparatima, ali je na kraju podlegao povredama, prenose Večernje novosti.

U ovoj porodičnoj drami razjareni sin Predrag M. (44), teško je sekirom povredio i svoju majku Desanku M, koja se nalazi na lečenju u UKC Kragujevac.

Policija
Policijafoto: Nenad Kostić

On je osumnjičen za teško ubistvo u pokušaju i nakon saslušanja u Višem sudu u Jagodini, gde se branio ćutanjem, određen mu je pritvor.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso / Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.