UBIO SINA, ŽENU, ŠURAKA PA PRESUDIO I SEBI U CRKVI! Novi zločin potresao Srbiju!
Foto: Ilustracija, Public

strašno!

UBIO SINA, ŽENU, ŠURAKA PA PRESUDIO I SEBI U CRKVI! Novi zločin potresao Srbiju!

Uzrok njihovog sukoba za sada nije poznat, jer je istraga u toku
Objavljeno: 11:09h

Božidar D. (77), austrijski penzioner, hicima iz pištolja ubio je svog sina Miroslava D, suprugu Radu i šuraka Pavla, a snaju Goricu teško je ranio. Nakon toga, on je izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu, u porti seoske crkve.

Prema prvim i nepotvrđenim informacijama, penzioner je pobio pola porodice posle svađe koja je izbila zbog TV antene.

Nezvanično, njegov krvavi pir tekao je upravo ovako - prvo je ubio šuraka na ulici, pa je ranio sina i snaju. Tada je krenuo na suprugu Radu, koja je pobegla kod svojih roditelja. Međutim, tu ju je stigao i ubio.

POBIO SVOJU PORODICU ZBOG TV ANTENE PA SE UBIO! Ovo je crkva u Bariču kod koje je Božidar presudio sebi! (FOTO)

Inače, cela porodica godinama radi u Austriji, a dosad nije zabeležen bilo kakav ispad ili slučaj porodičnog nasilja u vezi s njima. Uviđaj je u toku.

Načelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić potvrdio je da je višestrukom ubistvu prethodila svađa oca i sina, a zločin je počinjen pištoljem za koji je B.D. imao urednu dozvolu za držanje od 1998. godine.

"Proverama u policijskim evidencijama utvrđeno je da u ovoj porodici do sada nije bilo prijave bilo kakvog nasilja. Reč je o uglednoj porodici solidnog imovinskog stanja, tako da ništa nije ukazivalo da bi moglo doći do ovako teškog zločina", kaže Lazić. Pripadnici MUP su na terenu i u toku je uviđaj, rekao je Lazić.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.