OTVORIO JE VRATA KUĆE U PLAMENU I VIDEO GA: Ovo je mladić koji je izgoreo u Sremčici, reči njegovog brata komšije neće zaboraviti!
Foto: Facebook / Miroslav Radosavljević

tuga do neba!

OTVORIO JE VRATA KUĆE U PLAMENU I VIDEO GA: Ovo je mladić koji je izgoreo u Sremčici, reči njegovog brata komšije neće zaboraviti!

Miroslav Radosavljević (28) iz Sremčice nastradao je juče rano ujutru u požaru koji je izbio u kući gde je živeo
Objavljeno:

Požar je izbio juče nešto pre pet sati ujutru kada se Miroslavljev mlađi brat Zoran, čija se kuća nalazi u istom dvorištu, vraćao iz treće smene. Kako priča, scena koju je zatekao skamenila ga je.

- Još izdaleka video sam vatru koja je buktila iz kuće mog brata. Komšije su bile na ulici, pokušavale da je ugase, međutim, ona je bila sve jača i sve brže se širila - priča još uvek vidno potreseni Zoran.

Prvo mu je prošlo kroz glavu - gde je Miroslav.

- Nadao sam se da nije kod kuće. Molio sam Boga da je uspeo da izađe iz požara, međutim, nakon što sam otvorio vrata, ugledao sam njegovo beživotno telo na podu - priseća se Zoran.

Kako kaže, tek pola sata kasnije stigli su vatrogasci.

JEZIV SNIMAK POŽARA! Pogledajte kako je GORI KUĆA i mladić u njoj! (VIDEO)

foto: Facebook / Miroslav Radosavljević

- Borili su se sa požarom od pola šest do sedam. Tek pošto su ugasili požar, stigao je mrtvozornik koji je samo mogao da konstatuje smrt mog brata - priča Zoran.

Uzrok nesreće nije poznat, međutim, porodica nastradalog mladića isključuje mogućnost da je uzrok grejalica ili šporet.

- On se grejao na "smederevac", koji je nedavno dao komšiji, tako da u kući nije imao čime da se greje. Možda se instalacija zapalila, ali pravi uzrok znaćemo tek narednih dana - pričaju ožalošćeni članovi porodice.

- Živeo je momački. Evo, pre dve nedelje proslavio je 28. rođendan, a sada smo ostali bez njega - u suzama pričaju njegove tetke.

Scena kada je Zoran otvorio vrata kuće i video mrtvog brata slama i najtvrđa srca.

- Dok je vatra bila najjača pokušao je da otvori vrata kako bi video gde je Miroslav. Kada ga je ugledao u suzama je izustio: "Unutra je" - prisećaju se komšije.

Kako pričaju prve komšije nastradalog Miroslava, mladić je imao četiri brata, međutim, jedan je preminuo pre tačno godinu dana.

- Dva brata su mu u inostranstvu već duže vreme, rade, jedan u Nemačkoj, drugi u Austriji. Jednog je ubila droga, a Miroslav je ovde živeo u istom dvorištu sa Zoranom, najmlađim bratom - pričaju komšije.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.