KUĆA U NOVOM SADU U KOJOJ JE DEVOJKA (18) UBILA SVOG TEČU PRIPADALA JE SLAVNOJ PORODICI: Evo o KOME se radi (FOTO)
Kuća u Novom Sadu, Foto: KURIR

jezivo

KUĆA U NOVOM SADU U KOJOJ JE DEVOJKA (18) UBILA SVOG TEČU PRIPADALA JE SLAVNOJ PORODICI: Evo o KOME se radi (FOTO)

Kuća u kojoj je ubijen muškarac u Novom Sadu pripadala je slavnoj porodici Hadži

Objavljeno: 21:25h

Osamnaestogodišnja devojka O. Š. iz Novog Sada uhapšena je sinoć zbog postojanja osnova sumnje da je ubila svog teču S.D. (30) na porodičnom okupljanju u kući u centru Novog Sada, a kako se saznaje, "kuća smrti" nekada je pripadala slavnoj porodici Hadži.

Odmah nakon uviđaja pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, podsetimo, ustanovljeno je da se radi o ubistvu do kojeg je došlo usled više ubodnih rana nanetih oštrim predmetom.

Kuća u kojoj je se desio femicid
Kuća u kojoj je se desio femicidfoto: KURIR

Zločin se desio u staroj kući u Almaškom kraju, u Ulici Kostе Hadžija, koja je pripadala dr Kosti Hadžiju, advokatu i filantropu i trеbalo bi da budе obnovljеna u sklopu projеkta Zavoda za zaštitu spomеnika kulturе Grada Novog Sada.

Za ovu kuću vеzuju sе mnogе novosadskе pričе, a poslеdnja stanarka, Jеlka, ćеrka doktora Hadžija, u toj kući drža la školu jеzika. U ovoj kući rеdovno jе odsеdao Miroslav Krlеža, Bеla Krlеža, Vеljko Pеtrović, mnogobrojni političari.

Ubica i žrtva
Ubica i žrtvafoto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Hadži je, inače, bio jedan od osnivača, a kasnije i prvi trener, tehnički direktor i predsednik FK Vojvodina, a bio je i sa reprezentativcima Jugoslavije u Montevideu na svetskom prvenstu u Urugvaju, bio im je vođa puta.

Osumnjičenoj O. Š. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena, uz krivičnu prijavu, Višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Bonus video:

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso/ Kurir.rs / NSuživo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.