ON SE SUMNJIČI DA JE UBIO 3 MIGRANTA KOD HORGOŠA: Bacili ga na kolena pa uhapsili (FOTO)
Osumnjičeni migrant, Foto: Kurir/Privatna arhiva

Policija ga bacila na kolena

ON SE SUMNJIČI DA JE UBIO 3 MIGRANTA KOD HORGOŠA: Bacili ga na kolena pa uhapsili (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao šta će uraditi država ako se taj problem ne reši u skorije vreme zbog zabrinutosti građana u tom delu zemlje

Objavljeno: 16:35h

Tri migranta ubijena su u međusobnom vatrenom obračunu koji se dogodio juče rano ujutru kod Horgoša, nedaleko od državne granice.

Kako smo pisali, sukobile su se dve grupe migranata iz Avganistana. Do pucnjave je došlo u napuštenim objektima nekadašnjeg poljoprivrednog dobra AD "Bačka":

U opsežnoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi u Horgošu su uhapšena četvorica državljana Avganistana i dvojica državljana Turske zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U kikindskoj policiji kažu da su problemi sa migrantima naujučestaliji u Horgošu i Martonošu i da na suzbijanju krijumčara, ali i krivičnih dela koje počine migranti rade gotovo svakodnevno.

Migrant
foto: Kurir/Privatna arhiva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao šta će uraditi država ako se taj problem ne reši u skorije vreme zbog zabrinutosti građana u tom delu zemlje.

- To su njihovi međusobni obračuni, ali da budem sasvim otvoren - nije prvi put da sam pričao sa ministrom unutrašnjih poslova. Imam poverenje u srpsku policiju i srpske policajce, ali rekao sam ministru Gašiću 'Ili ćete da uradite stvari koje morate da uradite, ili ćete mi reći da niste to u stanju i skloniti se, uvešću vojsku, to ćemo da raščistimo, pohapsimo i smestimo iza rešetaka dok ste rekli keks u roku od 24 sata, sve - rekao je Vučić.

Bonus video:

01:56

EVROPA SE SAMOUNIŠTAVA, MIGRANTI NEMAJU OSEĆAJ PROSTORA NI SVOJINE!Dr Nadoveza: Dragoš Kalajić upozoravao, niko ga nije slušao!

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.